TIERD

hiih, tycker det är lite kul att jag alltid skriver engelska där uppe ( tror jag att jag gör iaf! ). Har gjort klart läxan tills imorgon nu, skrev ett enkelt brev om mig själv..!
Efter skolan shoppade jag med Victoria & Tilda, jag köpte nagellack, tröja, plånbok & ett halsband! Det var ett tagsen jag köpte ett halsband, så det var på tiden.. Har ju skolfoto imorgon, niiiice!

HHA, jag har hållt på med detta inlägget sen klockan tre typ, och inte publicerat förens nu! :) hahah

kraaam sarah

COLD

I mitt rum är det just nu, KALLT! jag vågar heller inte sätta på elementen! haha. Jag ska gå mot skolan med de andra om tio minuter. Lite konstigt och börja tjugo över åtta nu istället för nio som vi brukat.. men man ska väl inte klaga, hemma börjar ju alla runt åtta varje dag?! Ska bara fixa det sista nu, och förresten, efter skolan kommer jag ta mig mot stan, och köpa sakerna till wilma plus en sak till mig!! Om jag inte hittar mer  saker då.. så ni vet det! Behöver ha ett nagellack men, vet inte vilken färg!  Ska fota snart med ! hahha, säger jag hela tiden :)

kraaam Sarah!

PARENTS

Ringde just mina föräldrar och fick bra många roliga kommentarer, tillexempel, ;

M; Sov nu inatt bara!
P; Ja, inget jävla bussåkande!

Hahahha, bara för att kollektivtrafiken jävlades inatt! :(

Btw, ska köpa ny mobil!!! Blir ngn htc, vet dock inte vilken!

Detta är desire, har testat den lite idag, eller jag skrev mitt namn osv på Johans! haha

kraaam sarah!

ACETOOON

Jag har köpt acetooon nu! Hahah, har nagelkväll ikv tror jag ;) Men har inget kul nagellack men.. har varit och handlat med Johan nu precis efter skolan ! köpte även mjölk och juice. så nu ska jag klara mig ett iaf. Nu fick jag helt plötsligt besök, i mitt ostädade rum! Blev ju ganska stökigt nu eftersom att jag fick riva upp min väska imorses! haha, men men, det var inte jätte illa! Nu har jag kanske fått två extra läsare också ;). Imorgon ska jag kolla lite i stan hade jag tänkt, ska köpa lite saker åt wilma på monki, förvånade? Nej! Men men, får ju offra sig när man bor i samma stad som hennes favoritbutik.. GAH, måste fota lite snart! Har ju inga foton att publicera längre! Ni får ett kort från precis nyss, från camen!


Hahah, mitt smile ser knas ut! Och ni kan ignorera skiten i bkg !


Kraaam sarah!

BACK IN TOWN!

Nu är jag tillbaka i växjö efter många omständigheter! Blev problem med tåget igår, det satt fast med ett annat tåg! haha. Jag fick buss efter att ha suttit i värnamo i tvåååå låååånga timmar. Kom hem halvtolv ungefär, istället för tio eller nio.. Lite surt men, det gick. Är lite halvtrött nu men.. (n) Jag har precis ätit frukost, och fick nu jääätte ont i magen, vet ej varför. Hoppas det blir bättre! I eftermiddag vet jag inte vad jag ska göra, beror på om jag ska hitta på något med de andra eller ej, annars hade jag tänkt och leta efter Monki på stan, så jag kan köpa två saker till wilma (a).

GAAH, jag har skolfoto på onsdag! Vet inte vad jag ska ha på mig eller någonting! Men det löser väl sig!!

kraam sarah!

OHNO!

Idag har det hänt ganska mycket, därför bloggen fått lida! :p  Men men, har lärt mig grunderna för spelet " halo " om det stavas så?! Det var ju lite kul, men jag hängde ju inte med i de andras takt!! men det är nog fullt förståeligt enligt Johan, eftersom jag spelat max 20 minuter. hahah! Blir nog grym efter ett tag! Har iallafall haft en bra dag i skolan också, hela dagen har varit jätte bra känner jag, och det är nice! Oj, glömde publicera det!

kraaam sarah!!

A NEW MORNING!

Förlåt att jag inte bloggade mer igårkväll! Men glömde av det lite. Gud, jag vet itne om jag ska äta gröt till frukost mer, jag blir så mätt att jag får ont i magen!! eller om jag kanske ska ta en halv portion istället?! Vad tror ni ? Jaja, jag ska iaf snart dra mot skolan, får se vilken väg vi tar idag, hoppas det blir den jag valde igår ( vi delades i två grupper ). Men tänkte bara uppdatera nu när jag hinner! Jag är ju helt klar nu, och allt för skolan känns JÄTTE bra!

får försöka skaffa mer bilder!

kraam sarah!

FUN!

Kul att fler hittar hit! Jag ska försöka fota lite så ni får bilder! men har inte hunnit, eller prioritera är nog det rätta ordet. Har precis vart på ett "möte" med alla här, så vi vet vilka regler som gäller osv! Sen fick vi även se tvättstugan! Lär ta ett tag för mig och förstå den saken!! Nu funderar jag på vad jag ska äta, och NÄR jag ska äta.. man vill ju inte stå där och trängas med alla i köket, blir så trångt! Men får se senare när jag är hungrigare! Hoppas eran dag har varit lika bra som min!

kraam sarah !

OPPS!

Nu är jag tillbaka igen! Har haft en jätte bra första dag i skolan! Men det var lite nervöst till en början, men det blev bättre med tiden! Vi är sex tjejer i klassen, resten killar och vi är ungefär 20 st, kanske några mer men, Ungefär! Det är väldigt fräscht i skolan kan jag ju bara säga! Men jag vet inte riktigt om jag har råd med och ha kemi & fysik! HAHAH. Nej men, jätte nice vare! Sen när vi skulle gå och äta, OJ OJ OJ ! Det är någon resturang som har anordnat vår skolmat! Helt sjukt, det var levande ljus på bordet och det stog flaskor med vatten på bordet, och det var porslin man åt med också, inte så vanligt! Och pricken över I;et är att det är ekologiskt osv! Lika gott som det är bra! Färsk mat är inte ofta man får i skolan liksom. Jag skulle kunna skriva massor men avrundar nog där! Kan även säga att Gymnasiksalen är 100000000 mil bort känns det som! Men med tiden när man cyklar blir det nog bättre! Avrundar nu och berättar mer senare!

-  B I L D L Ö S T   I N L Ä G G  -

puss ;*

FRUKOST!

Nu är frukosten uppäten och jag är proppmätt! Det var lite pinsamt att komma in sist i frukosten, eller jag var inte sist men bordet var nästan fullt så kommer jag där halvt nyvaken och gör min gröt! hahah! Menmen, det gick bra iaf! Och nu väntar jag på att klockan ska gå lite snabbare, halv skulle vi samlas allihopa för att traska mot skolan! Känns bra eftersom man inte är helt hundra på vägen. Inatt har jag sovit bra när jag väl somnade, jag hade en irriterande klocka som hindrade mig till och sova..  Rummet trivs jag jätte bra i kan jag säga, det är fräscht och vitt! Jag ska bara ta på mig mina ytterkläder nu så ska jag gå ut sen! Hoppas ni får en bra dag! Och att den har lika fint väder som det ser ut och bli här! Guuud, jag är jätte nervös, mina fingrar darrar!!


Tror att det är bildrepris, men hoppas ni överlever! :)

kraaaam , sarah!

SMÅLÄNNING!

Imorgon är dagen då jag flyttar söderut, och blir smålänning! :) Börjar bli lite nervös nu! :) Men jag vet att jag kommer trivas at my place! Kommer börja blogga nu, ska bara göra den där förbaskade designen!!

Btw, GRATTIS PAPPA :D ♥

puss på er :D

HMM!

Jag är själv sugen på att uppdatera min egna design emellan alla andras! :) Skulle nog vara fräscht med en ny, nu när skolan börjar, lite sensommar så! :p Fixar ev. det ikväll lite, men kommer nog inte bli klar, men kanske en bit på vägen! :)

WILMAS FRÅGOR !

Lite frågor jag hittade på wilmas blogg ;)


Du heter: Sarahh

Smeknamn: lillnordh, sarah & sen vet jag inte mer :p

Låt som när du är ledsen sörjer till: hmm, har en hel lista!

Beroende av: Internet om jag ska vara ärlig, men är nog beroende av mke annat också (:

Vad tror folk om dig? Hahah, vill jag nog inte veta! Nej men, jag tror jag är ganska blyg mot okända, så blyg :p

Stämmer det? Japp, delvis! Är blyg inför okända och väldigt öppen för nära (:

Vad får du oftast komplimanger för? Att jag är rolig, om det skulle vara en komplimang? :p och även för de designer jag gjort nu det senaste !

Hur imponerar man på dig? Ja, man är sig själv!

Brukar du skratta för dig själv? skulle ljuga om jag inte svarade något annat än ja :p

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: Köpte du något då ? :)

Var bor du? Utkanten av stan just nu, men flyttar till innerstan TROR jag! :o

Trivs du där? Tror att jag kommer trivas där jag kommer bo, men jag trivs här med! :)

Har du haft sex idag? hepp ;)

Hur svarar du i mobilen? " Hej det är Sarah " lite för ofta ibland, typ när man bokar hotell !

Vem ringde du senast? Pappaa tror jag :)

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: '' Okej, vi kommer om 15 minuter ungefär, eller har du pengar med dig?''

Antal timmar sömn inatt: 12,5 timmar!

Sov du ensam: Sov i pappas säng nu när han är borta! :D

Brukar du komma i tid: Japp, är alltid för tidig på jobbet t.ex. :)

Hur känner du dig nu: uttråkad, trött!

Vanligaste färg på dina kläder: Nu i sommar är det mest Jeansshorts och jeansjacka, men försöker införskaffa mig färgkläder! fastnar ofta för vitt och svart! :p

Vad tycker du om fötter: hah, jättemysiga! ;)

Vad saknar du: Mina och wilmas lan :(

Hade du en bra kväll igår: Jaaaa!

Favorit dryck på morgonen: dricker oftast inte till frukost :p

När brukar du oftast gå och lägga dig: Nu på sommaren blir det väldigt lätt efter tolv!

Är du blyg? Inte bland folk jag känner, men med okända och i stor grupp med okända blir jag väääldigt blyg och " tillbaka "

Sysslar du med någon idrott: sysslade med Ridning & Friidrott men nu när jag flyttar så får jag lägga av med båda, och börja springa ist! :)

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Har inte hänt, men det tror jag på när jag är med om det själv!:)

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Hahah, jag vet inte riktigt! Men har alltid undrat hur det är för killar och rida, så skulle nog ta en privatlektion på en ridskola då! hahah :p

Är du nöjd med ditt liv: Jadå!

Är du bortskämd: Hahah, jag känner mig inte som det iaf, men det är jag säkert, märker det allt mer nu när jag flyttar! :p

Vad gör du i morgon: På kvällen ska jag vara med Vendela! Och på dagen vet jag inte faktiskt! :)

Vad är det värsta du vet? När folk "leker" att de bryr sig, alltså ljug!

Har du bra vänner och äkta vänskap? Jaa! absolut :)

Vad är det finaste du fått? Fått och fått, men familjens hund är det finaste jag känner nu att jag fått! :)

En speciell dag du minns: Kommer på många dagar! :) Men t.ex. min födelsedag 2009, när Hedvig glömde av den (a) Men älskar henne ändå! ;) Hon kom ju på den efter några timmar ;)

Du samlar på: Tyvärr inget! men ville samla på sånnadär roliga t-shirts man kan köpa på marknader! :D

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Ingen, vill vara för mig själv då:)

När grät du senast: I Onsdags!

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Jag hade sparat det mesta, och sen levt livet med guldkant så länge det gick ;)

Vill du gifta dig: Ja det tror jag :)

Vill du ha barn: Ja det tror jag det med! :) Men inte mer än två tror jag!

Är du musikalisk? hahahah NOPE! ;) eller jo, jag kan sjunga ! fråga wilma :D

Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten ;p

Bor dina föräldrar tillsammans: Jappp!

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Jaaappp, men det var ett tag sen :)

Biter du på naglarna: Nope, har aldrig gjort heller! :)

DET VAR ALLT :D



BLOGGDESIGN INTRESSERADE?

Jag kommer börja göra lite bloggdesigner till folk som är intresserade! :) Det kommer vara gratis till att börja med, sen kanske priser läggs in, men det är ett senare prat! :) om du är intresserad av design, kommentera detta inlägg då! :) skriv in E-mail så jag kan kontakta dig om hur den ska vara! :) Jag kan ändra det mesta, och om jag inte kan ändra vissa saker eller göra mirakel får ni acceptera detta!

kram ;*

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus