ALL BY MY SELF

Denna veckan kommer jag för mestadel spendera själv, ska enbart till frisören, tandläkaren & övningskörkurs! Mohahha! Jag har kommit på att försjutton, lovet håller ju på och ta slut redan?!
kommer förmodligen lägga ner denna bloggen tyvärr!
HAREBRAAH

WILL BE BETTER

Ska vara bättre och uppdatera nu! Jag har bara haft väldigt mycket och göra och sen varit upptagen med annat! :) Denna veckan har jag somsagt LOV! Skönt är det! ska försöka göra något åt saken och ta tag i saker jag inte kan prioritera under skolveckorna! Men nu ska jag göra som anna och sova ;)

HAREBRAAH

MY BAD!

Jag är ledsen att behöva säga detta, men bilderna vill inte komma till min dator! Det segar sönder! Vet inte vad som är fel.. ! Men jag försöker så gott jag kan att få upp de! Men det får bli i pauserna då House börjar! Hihi!
'
Hahah, här är en bild på när jag iallafall har på mig tröjan! Lite rufsigt hår, lite obäddad säng, men vad sjutton! Gulligt smile bjöd jag på iaf! :D HAHAHAH
HAREBRAAH

SOON

Jag kommer alldeles strax skriva ett blogginlägg och visa vad jag köpt idag! ;) Hoppas ni kan vänta lite! jag har så mycket skolarbeten ( nej men de är få och stora )! Men jag ska göra mitt bästa ;)

ONE SHOT

Väldigt mycket monkikläder nu men, Jag tycker denna skulle vara söt! Vet dock inte riktigt vilket material på den, men jag ska nog till Monki idag efter skolan och köpa jackan.. och då tänkte jag prova lite av det jag hittat på nätet! Förlåt att jag inte uppdaterade mer igår, men jag har prov idag, så jag var tvungen att plugga!
HAREBRAAH

SPRING


Denna vårjackan har jag funderat på att köpa! Beror på om den finns kvar eller ej!


HAREBRAAH

GALEN?

förlåt, var tvungen att blogga en gång till innan jag gick och la mig!

Jag vet inte om det är jag som är galen eller är det någon mer än jag som kan Sanna's låt från melodifestivalen och trudiluttar på den nästan hela tiden?! haha! Den är så bra att den blir jobbig! Så typiskt henne att göra en sån typisk 2000-tals schlager! Läste att hon varit med sex gånger, helt otroligt! haha, men det börjar ju bli en trend att hon kommer med! Men jag gillar det! Kanske inte är så många som tittar på det ändå?! Tittar du på melodifestivalen?! :)

Har en till sak att tillägga! Jag är så sjukt avundsjuk på alla där hemma som har lov denna veckan! Jag har alltid haft vecka sju, och nu helt plötsligt blir det vecka åtta?! Sååå södra Sverige! hahha Sjukt tragiskt! Men jag överlever nog ändå! Nu dör min dator också, härligt! :) GODNATT NU!
Kan tipsa om wilmur också ♥ Hon behöver lite glada kommentarer tösen min!

HAREBRAAH

NO MORE

Detta inlägget är förmodligen det sista bildlösa inlägget på ett tag! Jag ska ju börja blogga lite mer om mode osv nu! Och jag KOMMER ladda upp mer bilder! men har aldrig rätt tillfälle för det, men kommer prioritera det i fortsättningen! :) Men nu är det bara så att skolan går före, men jag ska få ihop det! Det är ju inte så lång tid det tar! haha Men nu ska jag sova! Juste, ska ringa pappa & mamma först och berätta att jag fortfarande lever! hihi,

HAREBRAAH

SUNDAY

ska strax iväg till jobbet och jobba några timmar! Ikväll åker jag hem, så kommer inte höra av mig förens imorgon eventuellt. Kommer inte bli någon dator för mig ikväll tror jag inte. Men ska dra nu, ska fixa mig under en halvtimme! haha,

HAREBRAHH


MODE

Har fått tips om att blogga mer om mode och mig (?) eller så var det om kurry och wilmur jag skulle blogga mer om ;) hah! Men jag ska iallafall försöka få upp mer bilder! Tror det kan blir riktigt bra om jag kommer igång med allt! Sitter här och får hjälp av pappa med word! blir inte klok på dessa laborationsrapporter, men det kommer väl med tiden! Nu tänker jag publicera alla läxor jag kommer behöva göra i veckan ( mest för att jag själv ska få mer koll )

  • Miljökunskap
  • Matteprov
  • Labbrapport kemi
  • Labbrapport fysik
  • Historia tentamen
Inte jätte många saker, men de är väldigt 'tunga' saker ska ni veta! Jag ska beta av rapporterna så fort jag bara kan! Då har jag bara tre saker kvar! höhö. miljökunskapen har jag till på tisdagen, så det blir ju till att göra historia och rapporterna resten av veckan då! (fysikrapporten vet jag inte riktigt när den ska vara inlämnad.. men det var nog tisdag om jag inte minns helt fel!) ska denna veckan få in minst två träningar och mer FOTO! Ska jobba på det ;) och planera!  ( jäääätte smart sätt att få koll på livet om man verkligen följer den!)
Ska sova nu, jobbar ju imorgon, kan säga att guud vad jag trivs på mitt jobb just nu! Allt känns så bra, jätte skönt!

HAREBRAHHH :D

BLOGGTIPS?

Jag undrar vad ni vill ha mer av i bloggen?! Känner att min blogg är sååå trist! Vill att den ska bli bättre! vad vill ni läsa mer om än just mina läxor och klagande?! haha! KOMMENTERA OCH SKRIV ! ;D Uppdaterar senare!


HAREBRAAH

LETS DANCE

Tittar på lets dance! (vi pausade eftersom jag kom hem sent) så nu är det helena som ska dansa! Wooo, jag har likadan tröja som hon haaar! :D Hahah, men iallafall, jag sov ju lite för länge imorses, därför jag inte lagt upp något! Imorgon ska jag jobba på dagen, så om jag uppdaterar imorgon, så blir det på kvällen tror jag! :) Men ska fortsätta nu, vi hörs snart! ♥

HAREBRAAH

TIERD

Nu är jag allt annat än trött, alltså för jag sovit för lite, utan nu är jag så förbannat trött för vissa klagar så jävla förbannat! Blir så trött att man inte kan vara vart man vill längre?! OMG. Omoget kan man minst kalla det, riktigt omoget. Hoppas ni har det bättre än mig -.-



HAREBRAHH!

NEW DAY

Godmorgon allesammans! Jag sitter här och funderar på vad sjutton jag ska ta på mig, jag vet bara att jag vill ha tights på mig, men ingen aning om vad jag ska ha till.. Ska även ut och äta frukost så snart jag kan! Sen är jag helt klar! Taggar för skolan som är mellan 8,30 till 15,20 om jag inte minns helt fel! När jag kommer hem ska jag försöka plugga lite inför mitt prov jag har imorgon! Sen skriva lite historia osv :) Ska jag vara helt ärlig så har jag börjat ta mer ansvar för läxorna nu, och hoppas verkligen jag håller detta! Jag har börjat gå och lägga mig tidigare nu också, om man bortser från måndagen tror jag, men tisdag och onsdag har jag lagt mig i sängen lite efter nio och stängt av allt vid tio! Riktigt skönt att vara lite piggare..! Men nu ska jag fortsätta här! :D
gud vad man saknar tegla! vill tillbaka...
HAREBRAAH

SPRING

Nu är väl ändå våren på väg ?! Får hoppas på det. Jag vill inte ha snö mer just nu, den är jätte fin ett tag efter nyår, men nu måste den väl ändå ta och dämpa dig lite?! Jag har pluggat ganska aktivt ikväll, och tagit en paus för att laga mat osv. Har läst lite på historian och letat fram hur jag ska hitta svaren.. Produktionsprocessen har jag läst i ungefär en timme nu, och skrivit frågor på texten, fick totalt 27 frågor! :) Ganska bra på mina 14 sidor! hahah. Men nu ska jag faktiskt sova! kanske blir ett oth avsnitt innan, men vi får se vad klockan blir.. :)
Min underbart söta hund förra/förrförra året! :)
HAREBRAH

SCHOOOL!

Det är nu musikkrig i ett grupprum på skolan! Anna envisas med Hoffmaestro och jag vill ha på Usher! Vi är båda lika envisa och höjer till högsta nivå! HAHA, men men, anna gav med sig!

Försöker få med dessa två på plockepinnspel! Men det går inget bra..! Nu kluddar hanna på tavlan också!
BILDLÖST EFTERSOM JAG INTE KAN HITTA BLUETOOTH ENHETEN PÅ DATORN...

HAREBRAH

BEEN THERE

Efter skolan kommer david och frågar om jag ska ut och springa med honom, och tillslut fick han mig att säga ja. Men då skrev vi ett avtal! HAHA Så nu kommer han vara på min sida i det mesta! Mitt enda krav var att vi skulle springa i skogen! När vi väl tagit oss ut, märker jag mer och mer att det är snö i hela spåret.. haha! FAIL..
Men jag springer på med lite klagande, fast jag snubblar ju hela tiden.. blir lite sur och börjar gå istället.. sen är inte min kondis den bästa heller. Haha, och david springer bara på.. Jag klagade ännu mer och david frågar vart vi ska ta vägen för att komma tillbaka till cyklarna, då säger jag att vi ska svänga vänster om ett tag..! Efter ett tag tror jag att vi tog en genväg, men vi går ändå jämsides med elljusspåret, eftersom allt var kolmörkt.
Efter ett tag av rädsla, eftersom jag inte ser vart jag sätter foten osv, och är ganska rädd av mig blir jag skiträdd när jag ser att det är mörka fläckar i snön ( töade stentoppar ) och börjar pipa till! Och säger till david " David.... Jag har ont.." Han bara " Vaddå, ska jag bära dig då eller?! " haha. Sen skulle jag bara skojja med honom, och säger att jag tappat mina nycklar, men vi går vidare ändå..
När vi kommit tillbaka till elljusspåret efter ett tag ( kanske 15 minuter ) ute i djupsnö och kolmörker så säger jag " asså david, seriöst, jag har tappat mina nycklar! " Då kommer han på " MEN, DU LÅSTE JU IHOP VÅRA CYKLAR!" jag lite förvånad med handen lite ironiskt för munnen " Men oj, juste ja! " och skrattar till lite, david vänder sig om och ropar högt ut " HEEELVETEEEEEEEE" hahaha, och jag skrattar! Vi fick oss en litet äventyr iallafall och jag känner att detta inlägg blev VÄLDIGT långt! :D
JÄTTEgammalbild! haha, men alltid en bild ;)
HAREBRAH

MIRRORS

Godmorgon på er! Jag sitter här och lyssnar på musik och ska strax gå ut för att äta frukost! Ska bara sminka mig först! Hoppas eran gårdag var lika bra som min! Jag gjorde skolarbeten enligt mitt "schema" jag gjort för att verkligen göra det jag behöver och inte få allt den sista dagen! :) Får hoppas den håller idag med! Ska även ta och träna i dag hade jag tänkt!

PLOCKEPINN

Sitter nu och spelar plockepinn med Anna och Alexander! Jag får väl se till och vinna! Vi diskuterar även sommarjobb! VILL HA SOMMAR!

Bruno Mars – Grenade (y)

HAREBRAH

SHOPPING

Igår var jag och shoppade kläder med familjen! Kom hem med 4 plagg tror jag! Då var 3st tröjor och även ett par jeansshorts! Kommer bli härligt när man kan använda de! Skulle behöva ett par tunna tights och ha under! Någon som vet några?! Idag ska jag plugga efter skolan.. Så jag inte får så mycket i slutet på veckan! Då kan jag lägga ner mer tid på bloggen också! Men när jag är hemma hinner jag inte blogga.. Det är faktiskt så!
Jag just nu! Gah, HATAR bokstavligen min cam! Den är inte bra på något sätt!
HAREBRAH

0749

Ska snart sticka till skolan! Men äter frukost nu.. Har hittat en sån bra morgonsrutin! Så skönt! Hoppas att jag kan hitta en studieteknik också..! Har pluggat till historiaprovet jag har imorgon ett tag! Får hoppas på att något fastnar iallafall..! Kan ju bara säga att jag i helgen förmodligen inte kommer uppdatera så mycket, ska bara vara hemma hela helgen, ska titta på oth hela helgen tror jag! Jag bara längtar till vecka 8, då jag ska titta på det en hel vecka! medans alla andra går i skolan! :D hahaha! Men ska gå nu,
HAREBRAH !

HISTORY!

Sitter och pluggar historia... har prov på fredag! Har varit lite inaktiv det senaste... sorry! Men har haft annat och tänka på som rör skolan! Måste hitta en studieteknik som funkar! FÅR JU RYCK! Men det löser sig!
Idag gick jag en utbildning, " säkerhet på väg " så jag kan ha min praktik på vägarbeten ;) haha! Fick med mig en cool pärm med! (y)  Nu ska jag se lite på house!
HAREBRAH

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus