BEEN THERE

Efter skolan kommer david och frågar om jag ska ut och springa med honom, och tillslut fick han mig att säga ja. Men då skrev vi ett avtal! HAHA Så nu kommer han vara på min sida i det mesta! Mitt enda krav var att vi skulle springa i skogen! När vi väl tagit oss ut, märker jag mer och mer att det är snö i hela spåret.. haha! FAIL..
Men jag springer på med lite klagande, fast jag snubblar ju hela tiden.. blir lite sur och börjar gå istället.. sen är inte min kondis den bästa heller. Haha, och david springer bara på.. Jag klagade ännu mer och david frågar vart vi ska ta vägen för att komma tillbaka till cyklarna, då säger jag att vi ska svänga vänster om ett tag..! Efter ett tag tror jag att vi tog en genväg, men vi går ändå jämsides med elljusspåret, eftersom allt var kolmörkt.
Efter ett tag av rädsla, eftersom jag inte ser vart jag sätter foten osv, och är ganska rädd av mig blir jag skiträdd när jag ser att det är mörka fläckar i snön ( töade stentoppar ) och börjar pipa till! Och säger till david " David.... Jag har ont.." Han bara " Vaddå, ska jag bära dig då eller?! " haha. Sen skulle jag bara skojja med honom, och säger att jag tappat mina nycklar, men vi går vidare ändå..
När vi kommit tillbaka till elljusspåret efter ett tag ( kanske 15 minuter ) ute i djupsnö och kolmörker så säger jag " asså david, seriöst, jag har tappat mina nycklar! " Då kommer han på " MEN, DU LÅSTE JU IHOP VÅRA CYKLAR!" jag lite förvånad med handen lite ironiskt för munnen " Men oj, juste ja! " och skrattar till lite, david vänder sig om och ropar högt ut " HEEELVETEEEEEEEE" hahaha, och jag skrattar! Vi fick oss en litet äventyr iallafall och jag känner att detta inlägg blev VÄLDIGT långt! :D
JÄTTEgammalbild! haha, men alltid en bild ;)
HAREBRAH

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus