MOBILE

Har varit på mediamarkt och bett om en förklaring varför jag skulle betala för något jag inte behövde, haha. Det var samma kille som alltid har varit där och hjälpt mig med min telefon! Känns ju nästan som om vi känner varandra eller så! haha Anyway, efter det cyklade jag vidare mot Citygross, köpte lite ingredienser inför kvällsmaten! Ska nämligen göra hemmagjord pizza! Får se hur det går, men det ska nog gå bra!  Ska rita klart nu, hörs senare!
HAREBRAH

HIKONAMATATA

Är den låten som spelades nyss. Däremot var den fejkad, den var ju på engelska! Men jag tänkte bara uppdatera lite oftare idag, väntar på att fysiken ska börja.. Blir nog nice det! tredje lektionen av fysik A! Nej nu ska jag vara lite socialare med de andra här!
Anna är här också :)

HAREBRAH


THURSDAY!

Nu är det redan torsdag! Shit vad veckorna går fort. Kom på igår att jag redan gått en sjättedel av hela gymnasiet (beroende på om jag går fyra år eller ej)! Helt otroligt. Nu sitter jag här med min samhällsbok precis som igårkväll, därför jag inte uppdaterade då.. tyvärr! Ikväll/eftermiddag ska jag först till mediamarkt, sen handla på citygross och efter det blir det hem och rita på min ritning och sen är jag LEDIG för veckan! whiiii :D
MÅSTE BARA SÄGA! Min termometer hoppas jag säger fel, den står på - 18 ! HELT OTROLIGT :o 
kanske bildrepris?
HAREBRAH

SATANIGATAN

Oj, nu är jag lite sen! Men jag kunde inte uppdatera igår, pluggade faktiskt! Och tränade.. Blir nog uppdatering senare idag!
HAREBRAH

20 MINUTES

Ska precis göra frukost, sen börjar skolan! Jag har typ femtio minuter på mig nu tills det att skolan börjar, men jag cuklar en halvtimma innan, så jag har bara 20 minuter..! Men bye!
HAREBRAH :D

NEW

Nu är ni glada va?! Nu är det en ny design uppe! Tack vare  wilmur ♥ Så nu är den inne iallafall! Jag ska ändra på min header, men har inte en endaste bild som jag blir bra på, så det är inte så lätt.. Men jag jobbar väl på det ;) haha!  Ska gå och lägga mig tidigt idag tror jag, är ganska trött och har gjort en del läxor idag med.. :)
HAREBRAH

EARLY

Nu är jag redo för skolan! En timme för tidigt.. eller egentligen bara en halvtimme, men ändå! ( jag åker 30 minuter innan jag börjar ) Så nu tänkte jag att jag kunde uppdatera bloggen lite! Jag fotade lite med camen, men min nya är så sjukt dålig ( tyvärr ) och blir jätte dåliga kort med!  Som ni kan se kör jag på platt hår idag! (y)
Ni vet redan att jag är lite mupp, men bildkvalitén suger.. och ah......

HAREBRAH

WHATA HELL

Jag har inte hunnit idag heller, får se hur mycket jag hinner på designen imorgon, slutar sent & sen blir det ev. gymmet med David. Blir på kvällen isåfall, om jag inte pluggar. Skolan måste ändå gå före.. Godnatt ♥
HAREBRAH

WORK

Har gjort hyffsade viktiga saker hela dagen.. Jag har tvättat, städat och diskat! Riktig hemmafru så att säga! Har tagit en långdusch med ansiktsmask. Riktigt skönt ska jag säga! Provade även något nytt till kvällsmat, köttbullar med Bulgur tillsammans med gräddsås! MUMS vad gott det var. Kan rekommendera bulgur, det används istället för pasta osv. Det enda jag märkte som är nackdel är att det lätt åker igenom durkslaget.. haha!
harebrahh!

DESIGN

Nu kommer jag börja med designen! Jag får se hur den blir, jag tänker nämligen inte publicera den förens jag är nöjd. Så ni kan få vänta ett tag kanske.. haha, men det får det ju vara värt?!
HAREBRAH

HERE WE GO

Sitter här just nu, och är PROPPmätt! Jag och Alexander hade lite beslutångest för vad vi skulle göra för kvällsmat.. jag orkade inte göra något avancerat eller så.. Jag tror vi satt i en och en halv timme innan vi bestämde oss för vad vi skulle göra... blev tillslut, tro det eller ej ; PANNKAKOR! Ovanligt nu för tiden, eller inte :) Men det är sjukt gott, och väldigt mättande. Kan däremot göra er lite halvbesvikna.. Har inte gjort något av det jag skrev tidigare, så det blir till och tränga in allt det på den tiden det är kvar av denna dag! Jag tänkte prioritera bort lite, så jag gör engelska i en timme till nu, och sen kör jag på designen! :D Är så sjukt sugen på det!
Bild från när jag var sjuk.. haha, därför mitt hår är som det är blandannat..
HAREBRAH

GOODMORGON!

Svengelska ♥ hah.
Tänkte bara informera er alla om hur jag tänkt lägga upp min dag, eftersom jag inte uppdaterat på ett tag, och jag hoppas ni blir lite glada iallafall.. Jag ska ha gjort bloggdesign ikväll, och skriva engelska arbetet klart, göra en framsida osv till arbetet, leta information om min debatt jag har på onsdag samt att rita lite på min ritning. Låter inte det väldigt kul? Då ska jag berätta att jag måste även städa mitt rum, laga mat, göra ansiktsmask + att TVÄTTA! Men tvättningen blir nog imorgon tror jag, det är mest underkläderna jag behöver tvätta och kan säga att jag har så det räcker och blir över med det. haha! :) Men hoppas er gårdag var lika bra som min! Spenderades hemma hos Anna i klassen. Jätte mysigt hade vi!
finig bild jag fått av Niklas! Väldigt söt.. hahah
HAREBRAH

SCHOOL

Okey, skolan har tagit över nu. Fast jag ska inte skylla på det, eftersom jag inte har lagt mer tid än vanligt på läxorna.. Men tänkte göra det nu! Iallafall en timme eller så, man får väldans mycket gjort på en timme.. En sak jag inte förstår med t.ex. facebook, det är att man kan sitta där i timmar utan och göra en enda vettig sak. jag förstår inte vad jag gör, och varför jag ens bryr mig om vad som står där?! Visst det är kul, men det tar bara tid, och vad får man ut av det? Inte så mycket. aja, bye for a while!
Kass bild! (mobilkameran)
harebrah!

LIKE A PRAYER

Jag har varit sjuk under helgen, därför jag inte uppdaterat så mycket.. Men ska försöka blogga lite mer nu! :) Jag ska även börja göra en bloggdesign! Hoppas jag kommer igång med den nu i veckan..! Har en del att få gjort om man säger så... Men jag avrundar här, så kan jag börja med designen om en timma! Det borde räcka för att få en grundtanke på varför sexdagarskriget startade! :) Vet ni något kan ni ju höra av er! hah
Bild från förra julen! :o
HAREBRAH

NEW MOON

Nu börjar new moon på tv 1000, tänkte kolla lite på den, är ju sjuk så.. dagen har varit urtrist. Jag skulle jobbat och fått hit tjejerna, men det blev allt inställt.. mot min vilja! Blir inget jobb imorgon heller.. utan endast hemfärd.. Jag håller på och bli bättre, så det är ju positivt iallafall! Kan glädja er alla med att det förmodligen kommer upp en ny design nästa vecka! :)

harebrah!

SICK

Sjukt är dagens ord tror jag! Jag har svinigt ont i halsen, vet inte varför men håller väl på och bli sjuk, om jag inte redan är det. Blir så trött! Har sovit ganska dåligt inatt på grund av halsen.. så USCH! Jag blir så SJUKT trött på alla mataffärer också! JAG KAN JU INTE ENS KÖPA EGNA HALSTABLETTER?! Åhh.. och apoteket har stängt till 10. Men men, nu ska jag jobba med engelskan!

HAREBRAH

TO BE WITH YOU

Ska dra mot skolan just nu! Har varit duktig och tagit en apelsin till frukost (macka också då!) Så nu är jag taggad nog för att gå till skolan! Hörs senare.
HAREBRAH :D

ONE MINUTE MORE

Pluggat klart för idag nu känner jag! Kommer förmodligen inte lära mig mer heller.. Har pluggat iallafall den senaste timmen flitigt, och nu känner jag att jag är sjuk.. känns som jag har feber, och ont i halsen! vet inte om det är min 'hypokondri' eller om det är på riktigt.. jag känner mig ju varm nästan hela tiden! Funderar på att ta en frukt nu, men kanske inte ska ta en innan jag ska lägga mig?!
HAREBRAAH

WE R WHO WE R

Har inte direkt tid för tidsfördriv.. har mycket skolarbete att göra! såklart väckte inte väckarklockan mig.. utan jag vaknade lite mer än en timme efter vad jag tänkt, utav att WILMUR smsade ♥ tur hade jag där iallafall! fixade mig osv på 15 minuter MAX och drog sen iväg på cykeln mot skolan.. Väl där tänkte jag att jag hade tid över för att gå ner och ta mig en macka.. ( tur att skolan har de resurserna! ) Inför den första lektionen kommer jag på att jag glömt böckerna som vi skulle lämnat in idag.. men det fixade jag så lätt med att jag lämnar in de imorgon! haha..
Men nu måste jag avrunda.. ska lämna in en insändare plus att jag har ett prov imorgon.. 37 sidor var det på om jag inte minns helt fel! :) Har ju fler läxor och sånt, om någon skulle vilja göra de.. :)
langar en bild på KURRY!
det löser sig vännen :) ♥
harebrahh :D

HURT

Sitter just nu och har två förbannade skavsår på hälarna! Allt för att jag skulle ge mig fan på att springa idag.. tog solklart fel skor, och nu har jag fått ett ganska stort ( vet inte hur stora de brukar vara men..) det ena är mindre, men det som är stort, det gör så sjukt ont! Det kommer jag förmodligen överleva, men ont gör det!  Har ju då fått omplanera min vecka, skulle sprungit imorgon också, men det kan mina hälar glömma tyvärr.. blir till att plugga hela eftermiddagen! kuuuul..! Ska faktiskt bli lite mysigt och sätta sig i sängen med datorn (skoldatorn..) och ha mysbelysning kanske en frukt också.. mums! Men lägger förmodligen upp ett inlägg imorgon igen, fast imorgon börjar jag tidigt, så kanske inte hinner :( aja, bye!
harebrah! :D

WELCOME BACK

Idag börjar skolan för mig.. känns skönt och komma igång igen, men i vår blir det mycket plugg! Kanske inte kan blogga lika mycket då ( inte för jag gjort det på ett tag men). Ska försöka lägga upp iallafall ett inlägg per dag! Detta blev ett kort, men ska packa lite eftersom jag ska gymma efter skolan.
får en liten bild på mig & sunshine! Snacka om att jag saknar allt..♥
harebrahh! :D

CASTLE WALLS

Imorgon drar jag upp till norra delen av detta avlånga land! Jag ska nämligen åka skidoooor.. Sen tänker jag inte be om ursäkt längre för jag inte uppdaterat, jag har sagt att jag inte kan uppdatera lika ofta, ibland hinner jag och ibland inte. Denna gången är det iallafall en vettig (beror på hur man ser det) anledning, min stationära dator har blivit infekterad av virus! Och Laptopen kan jag endast använda då jag använder min broders skärm, vilket betyder att han inte kan använda den då, och det går ju inte ihop..
Nu väntar jag på bilder från Wilma från veckan då hon var här! :) BRUTTAN, KOM IN PÅ MSN NU! :D
kraaam sarah!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus