A WHILE

Nu är jag delvis tillbaka! jag har inte prioriterat bloggen riktigt nu det senaste som jag förstår att ni har märkt!

Idag har jag iallafall haft sovmorgon, så himla skönt! Jag gick upp vid nio, för att duscha osv. Blev till och med en ansiktsmask på det hela! Så nu är min hy fräshare än vanligt, nice! Jag åker till turkiet på söndag, det är nog det skönaste denna månaden.. ( hahah på att det är slutet av den ). Men jag ska strax ta på mig för att sen dra iväg mot skolan. Efter skolan blir det till att gå och kolla lite på stan tror jag, min bror fyller ju år på lördag! Någon som har ett förslag på vad man ska köpa till en nybliven 18 åring ?! HELT sjukt att han redan är 18!! Men jag är ju 16 snart, så det är ju ganska självklart att han också blir äldre, men så känns det verkligen inte. Känner ni likadant med era syskon?


heheh, jag imorses! faaakesmile! ;)

kraaaam sarah! ♥

FRIDAAAY

Imorgon blir det till att lana med WILMUUR! Efterlängtat lan! Jag ska förmodligen uppdatera min design också, men det beror på :) Jag ska försöka få wilma att fota några finiga bilder på mig också, som jag kan använda osv! Vet inte hur mycket uppdatering det blir i helgen, men vi får hoppas på att det blir mer än vanligt! :)

SLEEEP

Nu har jag haft sovmorgon igen, sååå skönt! Har precis fixat klart mig och ska snart dra iväg mot skolan! Har Matte prov senare också, hoppas det går bra! Ikväll vet jag inte vad som händer, men det händer ju alltid något här på internatet.. haha! Har iallafall inga läxor tills imorgon, så jag får göra  vad jag vill.


idag kör jag på lugg, utan hårspänne! haha





kraaam hörs senare!

HOLY SHIT!

haha, har suttit hemma ganska länge, och gått in&ut ifrån rummet! Nu när jag satte mig här vid datorn så vet jag inte vad jag ska göra, så jag tar min "skalpell"-kniv och sitter och leker med den, vad tror ni inte händer då!? ( Nej jag gjorde mig inte illa eller något som kom till skada! ) När jag sitter här med den i handen, så kommer det förbi en utanför mitt fönster, hon måste ju seriöst tro att jag är knasig när jag håller på så! hahahah... men men, hoppas inte!:) NU börjar jag göra klart min ritning! Enda läxan jag kan starta med nu utan att jag börjar med något annat! hihihi!


breeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedface♥

kraam sarah!

.

OPPS, inte bloggat alls idag! Inte bra, men men jag har gjort annat. Har bland annat handlat & umgåtts med folket på internatet! Jag är den enda tjejen här nu tills efter höstlovet.. kuul! Men oj, nu har jag gjort mig färdig och ska sova!

kraaam sarah!

I WILL ALWAYS FIND THE WAY BACK HOME!

Nu åker jag hem om en timme! Ska strax fixa klart det sista innan jag drar på riktigt. Ska även förbi kollektivtrafiken för länet och checka! Så måste egentligen dra strax.. hihih!
I morgon börjar dagen med att jobba, sen blir det TJEJERNA på kvällen! ♥ Åh, var så längesen vi var alla fyra!! Kommer bli massa nice & mys! Men nu ska jag avrunda!! Hörs ev. senare!


Dampbild på mig och min sööötunge! ;*

kraam sarahhh!

TIERD

Nu är jag trött ! Jag har precis duschat, skulle inte gjort det, men jag gjorde det ändå! Så nu är min planering ev. helt fel! Men nu är jag även hungrig, så ska springa ut och äta ! Ni får en bild senare om jag hinner !


kraam sarah!

GOODNIGHT!

Nu blire sängen, men först ska jag se en film från skolan! Ni får ha det bra så hörs vi imorogn!!


hahah, hade ingen bättre bild !

kraam sarah!

BACK

Sådärja, då var ännu en skoldag avklarad! Nu är det bara några hundra kvar! Tänk vad gött om man kunde räkna ner dagarna som man har kvar i skolan! haha. Menmen, jag handlade direkt efter skolan, och såklart glömde jag köpa en ingrediens till kvällsmaten! Så jag får dra mig tillbaka till affären och handla det. Klaaantigt. Sånt som händer ibland! såååå, ah, vi hörs senare! (:


En oredigerad bild från Tyskland 2010. en förrätt.


kraam på er ;*

BYE.


Nu ska jag dra, så är jag i skolan i tid! Sen regnar det ute också.. :(

kraam sarahh!

THURSDAYMORNING!

Jag kan inte stava men. Sitter nu och ska snart fixa klart mig inför skolan! börjar 10,40 så det är ju ett tag kvar. Tills imorgon har jag några matteuppgifter som jag tänkte göra direkt efter skolan, sen ska jag STÄDA! det ser förj*vligt ut just nu. wellwell, har prov snart med, i produktionsteknik - företag & produktionsutrustning. Kommer nog gå bra hoppas jag.
Snart är det helg också! Eftersom det är jämnvecka, jobbar jag även i helgen. Och på lördag kommer tjejerna hem till mig! Det blir nice på hög nivå! Var jätte längesen det bara var vi fem, och nu hittades en helg (gilla jätte mke!). Ikväll ska jag även se på en film från skolan, eftersom jag missade den första timmen när jag var hos skolsystern. Skulle sett den tills idag, men så pluggade jag och var med de andra på internatet så jag hann inte se den, eller så ´prioriterade jag den inte helt enkelt, men det ska jag göra idag! Efter städningen får jag ta den. hihih, vilket 'långt' inlägg det blev nu då! Men tänkte att ni kan få en bild på mig också! Men måste ta ur turbanen på huvudet först! mohahah.





sådär, nu ska jag gå ut och käka frukost tror jag! Ni får ha det bäst!

kraam sarah!

55-200 !

Har fått ett önskemål om bilder med mitt zoomobjektiv, hur lång man kommer osv. Här kommer en bild där man ser ganska tydligt, det är 200mm på bilderna till vänster och 55mm på de till höger. Vad tycker ni är bäst ?!


Har Cross process inställningar, gillar hur bilderna blir med det.

kraam sarah!

SHAME ON ME!

jag ska sluta säga förlåt osv. för jag kan inte lova att jag går in varje dag nu när jag ska sköta allt själv.. hah, det blir lite mycket och sen prioriterar jag annat just nu.. men jag ska försöka !
Här kommer två bilder sen i måndags. De är egentligen inga bra. Den första är den enda som jag känner blev som jag tänkt! Det är sjukt vad mycket man blir av med efter en paus..!




Jag var ute efter och få runda pluppar i bilderna  istället för att få skarpa. tycker själv att jag lyckades okej med den första. :)

kraam sarah!

SORRRYY!

Jag får starta bloggen imorgon istället! :) börjat så dåligt idag så ;) haha! ska försöka sluta med smileys också.. men det är svårt! JAG ÄR LEDIG  I MORGON :D:D:D:D: ! wooohooo,, men jag har fotat idag med, så langar upp bilder imorgon när jag startar den på 'riktigt' ;)

kraam sara h:D

START OF SOMETHING NEW!

ska börja blogga igen. hihihih! Men nu kommer det bli mer inriktat åt foto och design! :) Hoppas ni kommer gilla det! Men startar nog inte upp förens på måndag om jag ska vara ärlig! Men det får ni vänta och se!

kraaam sarah!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus