SOLACE

Man ser inte så bra, men här landade jag och min fiiinfina dunjacka som jag var tvungen att ha på mig! Haha, kände mig som en människa i en såndär dräkt man brottas i!  Men kul hade nog både jag och malin :D

WHAT DU YOU GOT ?

Har precis skickat alla bilder till Malin på henne och hennes häst Q :) Är än så länge själv hemma, inte ens hunden är hemma nu.. Spelar musik och sjunger till, sånt jag gör när jag är själv hemma! haha, men nu kom alla hem! Det roligaste med att blogga är att ibland hinner verkligheten ikapp, så om jag skriver att jag SKA göra något, så kan jag ju redan ha gjort det innan jag hinner publicera det, och då blir allt fel ;) hahah
Ni får en bild från när jag ramlade ett X antal gånger när jag var ute och fotade!
Infogar den senare, ska ner till stan en snabbis!

ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU

får ursäkta mig för dålig update under helgen! Jag har bara inte haft tid och prioritera den. Men jag lever och jag sitter just nu själv hemma med hunden som antagligen vill ut snart.. Ska kolla busstider, ska nämligen och shoppa lite! Även byta ut lite av mina presenter jag fått av mamma och pappa! Gud, jag är så stressad, alla dessa skolarbeten som jag inte ens kan börja på eftersom det är grupparbete, men blir nog till att ta tag i de imorgon på morgonen, eller på torsdag också! På torsdag var det först planerat med wilmur, men sen fyller ju hennes mor år då ( min moster ) så det blev inget där. Istället följer jag med Malin en sväng ut och fotar henne och hennes häst i stallet. Resten av dagen blir det nog till att plugga, så jag kan andas ut senare. Jag hade tänkt skriva ner allt jag ska göra inom skolan över lovet, och arbeta mig igenom det så gott jag kan.. Jag SKA göra läxorna så fort jag kan, så jag bara kan ta det lugnt resten, och njuta.
gaah, känner på mig att kilona kommer öka under julen.. heheheheheh
kraaaam! ;*

JUST THE WAY YOU ARE

Sitter här på rummet med Anna! Vi har haft en "lång" skoldag.. noot, men jag tyckte den gick ganska segt.. Men efter köpte vi en klänning till Anna, okey, det var hon! Men iallafall, sen köpte vi godis och efter det köpte vi då maat. När vi kom hem möttes vi av Joel, sen stack även David ut huvudet! Efter många omständigheter hade jag och anna ätit upp, och lekt lite med fel saker.. haha! Vi ska strax tillbaka till skolan för att vara med på " NATTEN " som anordnas av eleverna! MEn nu dör min dator!

Förmodligen det sista inlägget som femtonåring! :D





byyyyeyee!

CARA MIA

Sitter här och ska göra historialäxa, och tagga för sista skoldagen som startar 10.40 och slutar 16.25 med ett studiebesök inblandat! På fredag är skolan för hösten över! Skönt.. Men det väntar mycket plugg under lovet också, har prov tills efter lovet, så gäller att inte lägga allt på hyllan.. Men har sagt till mig själv att jag ska ha ledigt de första dagarna, och plugga mellan jul & nyår, men kommer just på att jag och wilma ska ner hit då! :D hihih, opps! men det löser sig ska jag se :)


åhhh, ska äntligen få rida på måndag! saknar det som SATAN.. Vet inte när jag red senast, kan ha varit när jag hoppde på bilden.. tragiskt.. eller ska man säga att det är på tiden!

kraam på er :*

STILL COUNTING

sitter i skolan och har världens damp!! Gick in i dörren till toan.. fail! Men hör av mig senare ;) Kram ;*

LOVE THAT LETS GO

Vaknade för ungefär 40 minuter sen, då av att david knackade skithårt på min dörr! haha. Fast jag hade redan vaknat egentligen, hade znoosat sen tio.. Så när han knackat tog jag tag i livet och satte på julkalendern ( på svtplay ). Nu ligger jag här och har kollat facebook osv. Så skönt och vara ledig! But soon i have to go to school, för jag ska träffa Anton & Anna. Jag har kvar ngr saker i Engelskan som jag och Anton ska göra klart medans Anna och jag ev. ska gå på stan innan historian, får se hur det blir! Beror på när de kommer tillbaka (somliga är inte lediga idag). Kanske ska gå upp och äta frukost snart då, har ju inte gjort det än.. Hoppas det är något bra på tvn då också!


Happppiiface på mig! Gud satan shit vad jag saknar min älskade hund ♥

kraaaaam på er :*

SHIT

Dessa tre filmer är det ni får se från kvällen! :)



kraam på er :*

HEAVEN

Har just en utav december's mest vidrigaste röra som finns att göra! ( HAHAH, RIM ) Det var på riktigt bland det vidrigaste jag gjort och sett i år! Ni kommer få se en video på detta senare, FYSJUTTON säger jag bara! :)
Och för er som inte vet vem jag är eller så, jag är inte dum i huvudet, utan jag har bara tråkigt och gör det bästa av situationen! Jag förstår att man egentligen inte ska göra detta, men lite kul måste man ändå få ha! Detta tyckte jag var kul, och jag VET att fler tyckte det.

kraam  :*

TWO MORE LONELY PEOPLE

Har just tittat klart på julkalendern ( på svtplay) och funderar på att dra mig mot skolan, okey.. jag börjar om en timme, men jag vet icke vad jag ska göra mer.. hör av mig senare!

kraam :*

I DON'T WANT TO MISS A THING

Sitter just nu och försöker leta upp fakta om sexdagarskriget & Sydney om vartannat! Och tänker samtidigt på vad jag ska ta till frukost imorgon.. Helt olika tankar på samma gång. Och i huvudet snurrar även att familjen införskaffat ny tv, ny hemmabio och ny soffa idag! Hur underbart kommer det itne bli och komma hem till helgen och spendera ungefär tre veckor där! Kan bara sammanfatta det hela som ; ganska så nice ändå! Ska förmodligen duscha nu!


sommar'n ♥

kraam på er ;*

YOU FOUND ME

Här kommer det två videos som jag har spelat in/varit med i under hösten! :) ( såklart inte alla, men de jag laddat upp! )






LET IT BE

För att nämna så spelas " let it be " just nu hos mig. Jag är halvt sjuk, känns ju toppen såhär sista veckan i skolan! eller inte.. Men ska iallafall göra skolarbeten idag, så om någon av läsarna kan mycket om sydney, skriv då i kommentarsfältet! haha. Nej men igår bloggade jag inte någonting alls pågrund av att jag inte mådde bra! Men idag mår jag nog bättre. Nackdelen med att sitta själv på sitt rum är att man hinner känna efter och jag som lätt tror att jag är sjuk tror bara att jag är ännu sjukare! Faiiil. Men hör av mig senare !



kraam ;*

HÖGT ÖVER ÄNGARNA

Godmooorgon!
Nu sitter jag i sängen och bloggar, vaknade första gången vid tio ungefär.. men somnade om till ungefär halv tolv! hihi.. Ska nog gå ut och ta lite lasange ( som jag så duktigt gjorde själv häromdagen), det är ju lunch nu typ! Ska nog gå och träna senare om jag inte har något bättre för mig :) Jag kan ju gå ut och fota snön! hahah



HAHA, ett gammalt foto från mars tror jag! Jag sitter och nolifar mig med msn & kameran! ;)

kraam :*

NEED YOU

Såådärja! Då var man hemma igen, på vägen hem blev jag kastad ner i snön, däremot var det inte bara jag som blev det! Men mina byxor blev helt dyngvåta! Jag blev först knuffad av Anton, rätt ner i en vall.. när jag ostabilt reser mig upp, kommer victor och tacklas som en hockeyspelare och jag faller RÄTT ner igen.. Menmen, jag lever. Anna och jag gick på stan och jag hittade en tröja som jag köpte! Den blir det nog ikväll till tightsen mamma skaffade till mig förra veckan. Blir nog nice! men nu ska jag och anna fika lite!



kraaam på er :*

SCHOOL

Sitter nu och spelar. Uno med halva klassen :)) slutar strax, efter skolan blir det förmodligen stan och sen vidare hem mot mog. Senare ändå, blir det tjejkväll med tjejerna från klassen :) Kram på er ;*

SCHOOL

Sitter nu och spelar. Uno med halva klassen :)) slutar strax, efter skolan blir det förmodligen stan och sen vidare hem mot mog. Senare ändå, blir det tjejkväll med tjejerna från klassen :) Kram på er ;*

THE CLIMB

Nu är det endast headern kvar och göra, och som alltid, dessa småsaker! :) Men nu är grunden klar iallafall! Imorgon har jag sovmorgon från det ena till det andra, sjukt skönt! Passar på att lägga mig till halvett( FY SARAH!) Men jag måste duscha innan jag lägger mig! Och ska hinna fläta håret innan också.. hihi. Imorgon åker jag inte hem, utan stannar kvar här, och har tjejkväll med tjejerna i klassen och efter det kanske jag får med mig en söt anna hem! Det får vi se imorgon!! Men nu måste jag börja fixa lite..


kraaam på er :*

YEAH 3X

Sitter här och fixar med mina naglar, och går i taket! Blir så förbannad när det skiter sig och inte blir som en tänkt! När det inte ens funkar att göra på vänsterhanden (som högerhänt) DÅ är det illa! Det ligger ungefär 20 tops på skrivbordet som jag använt, och nu är mina fingrar helt röd/rosa! ÅHH..

För att göra er lite gladare, kan jag tipsa om en dricka jag köpte till bion! Den var skeeetagod! :)


haha, hittade ingen bättre!

kraam! ;*

SHINE

Bion var aaawesome! Trots att jag inte sett tidigare filmer mer än ettan för några år sedan, tyckte jag den var bra! Blev positivt överraskad över att jag tyckte om den! Jag brukar inte tycka om såndana typer av filmer, men ja, helt sjukt. Ni vet fortfarande inte vilken jag har sett, men om jag säger 2,5 h med fantasy (?) så vet ni nog också att det är Harry potter och dödsrelikerna jag har sett! :) Det löjligaste med mig är att jag förstår inte att det är påhittat, utan lever mig in i det så att jag tror att tanter som står på gatan typ bara försvinner och går upp i rök. HAHA, typiskt mig men! Ska börja kolla på designen nu !


gammal bild som wilmur har fotat! från i våras/somras om jag inte minns helt fel!

kraaam på er ! :*

OUT

Ska just dra mig in mot stan. Ikväll blir det bio nämligen! Kommer nog att lägga upp en inlägg senare och kanske börja på designen! puss på er !


kraaam :*

ANGEL

Tänkte börja med och säga att jag SVNINÄLSKAR tuggumin! Jag är dessutom beroende av det, säger bara  " Extra white - sweet fruit !!!" Nackdelen är att de tar slut snart.. inte bra. Ikväll kommer jag kanske börja på den nya designen, om ni/vi har tur.
guuud vad jag sakar ridningen!

kraaam :*

BUMPYRIDE

Ska precis få tummen ur stjärten och gå och lägga mig! Ska upp tidigt imorgon OCKSÅ! usch för tidiga mornar!! Börjar tjugoöveråtta! Istället för sovmorgon på torsdag, till 10,40 börjar jag 8,15 ! Allt pågrundav nationella! Haha, det är nationella i matte jag har, inte så jätte nervös faktiskt.. det enda jag är osäker på är nästan hur man dividerar i huvudet, vilket jag kommer att lägga energi på imorgon. har gjort 83 tal idag! inte dåligt ju?! 64 kvar eller vad det var.. Ska även kolla över ett gammal nationellt prov, så jag är riktigt förberedd. I helgen kommer jag även stanna kvar i växjö, så jaa, kommer nog kunna plugga en hel del, även en hel del annat! Kommer bli lite kul att stanna faktiskt! Har ju inte gjort det tidigare så..

Sitter nu och letar låtar via en sån där spellista som någon gjort, PlayLST.me eller ngt! hittar faktiskt några bra! :)
- Vill ni ha min spotify spellista?!


gööööllig bild från höstas!

Kan påminna er om att jag har EJ glömt bort designen, bara att jag prioriterar skolan nu det sista, så den kanske kan komma upp i helgen! Vet redan lite hur den ska se ut!

Kraam på er! :*

LOCA

Nu sitter jag i skolan och är blöt på huvudet! Har ju ett "pannband" på mig när jag går till skolan, och det snöar ute nu, typiskt! Kommer komma hem sent idag, eftersom jag har historia till kvart i fem! Ska även på ett studiebesök idag, vet icke när jag uppdaterar nästa gång, men någongång blir det :) ha det så bra idag!


Åh vad jag tycker om denna bilden!

kraaam :*

LIES

Sitter nu här och borde egentligen ligga i sängen och SOVA! Har inte hunnit/prioriterat idag.. Har varit på gymmet, gick dit direkt efter skolan dåårååå, eftersom det är punka på min cykel! När jag gymmat gick jag med david till Stadium och kollade på vinterjacka, men det blev inget kööp. Efter titten gick vi raka vägen hem efter ett litet tjafs om att jag visst visste den smartaste vägen hem! Men ovanligt nog, hade jag fel..! Väl hemma, började med att duscha, och sen ut och laga mat. Kan bara säga att laga mat är något som faktiskt är ganska kul! Inte för att jag gjorde något avancerat direkt men.. ändå! Ikväll var det även månadsmöte, massa mys med glögg & pepparkakor, samt julmust till oss som inte drack glögg! Gjorde även lite negelbollar så det blev massa saker på bordet! Sen har tiden bara flutit på, och nu sitter jag här! sjukt vad tiden går fort när man har roligt.. Imorgon blir det till att ENDAST plugga matematiiiik! Nationella på torsdag, vilket betyder att jag BLIR AV MED MIN SOVMORGON! Men jag ska inte klaga, jag får ju iaf gå i skolan! ;)


doooorraan ♥


kraaam på er :*

SHINE

Nu har jag fixat mig klart för skolan dåå... Börjar klockan nio, men funderar på att dra dit tidigare och fixa det sista inför Svenskan som vi har först.. Ska ha lektion där och förmedla " syftning ". Hoppas på att det kommer gå bra.. Har hittat några meningar som är helt fel formulerade så man skrattar åt dem (jag gör det iaf..). Ni får ingen bild på hur jag ser ut just nu, för mitt hår ser konstigt ut, och jag vet att en WISS (w) skulle kommentera det!! haha. Nu ska jag gå och äta frukost.. Ha en riktigt NICE dag!


Bild från i höstas.. fotad av WILMUR ♥ redigerad av mig.

kraam på er :*

HOMECOMMING

Hej på er!
Nu är jag hemma, eller okey, jag har varit hemma ett tag! Har suttit och pratat med Alexander & Alfred tills nu. Har gjort sönder min väska helt och hållet kan man säga! Ni ska få se hur jag har fått SLÄPA hem min väska! Jag skulle då gå ut från tåget i värnamo, och tar då i handtaget högst upp på väskan, då gick det SÖNDER! och väskan åkte i backen. Jag skrattar för mig själv och tar tag i handtaget på sidan av väskan, men icke, väskan åker i golvet - IGEN. Kan säga att jag skrattade lite för mig själv där.. Sen hade jag en sån där påse från Gina ( en sån man får nu på vintern ), den bär jag ju i armvecket.. tror ni inte då att snöret lossnar eller?! JO.. allt på en gång kännde jag! Men kul hade jag iaf :)


Min underbara plogmaskin!

Har jag gått där eller...!

Här är då den fina högen jag samlat på vägen från stationshuset till spåret...

när jag kom hem var jag lite smått övertrött... Johan frågade mig om jag pluggat, jag bara " jag har pluggat hela vägen" och johan bara ; " Jag trodde du sa att du PLOGAT hela vägen hem.. "
HAHA, snacka om att jag skrattade :D !


kraam på er! :*

THANK YOU FOR THE MUSIC

sitter just nu här och väntar på att klockan ska gå lite, snart bär det av hemåt! Bussen går kvart i så måste dra mig snart.. Hoppas på att det itne är några förseningar idag så jag kommer hem i tid! :) Hör av mig aningen ikvälll/inatt eller i morgonbitti ( om jag inte sover längre än vad jag ska!)

kraaam på er :*


SCREAM

Ska just nu gå och sova! Eller nej, sova bara, är redan i sängen och jag ska inte gå och sova samtidigt. Anyway, detta är den sista natten som femtonåring för mig i detta hus (låter väldigt tragiskt, men så är det). Gud vad man önskar sig tillbaka i tiden. Men godnatt på er! Hör förmodligen inte av mig förens om ett dygn ungefär, eftersom tågen är försenade hela tiden.. Men vi hoppas att de går i tid imorgon! Även att det går lika bra på jobbet!

kraaam på er! :*

RUN AND TELL THAT

Sitter just nu och tittar på TV istället för att plugga, men har läst lite ändå. Ska diskutera med mammsen sen också, hon verkade vara bra på det.. haha! Jag var ute med dorran förut, och fotade henne i sitt nya täcke iallafall!


Fotade med mobilkameran, och den är ju mindre bra om man säger så.. Men ni ser hur det ser ut iallafall!

Såg även en ovanlig särskrivning på jobbet idag!!

glassb åtar! vad sjutton är det?! :o


kraam på er! :*

YOU CAN CHANGE YOUR STYLE

Sitter nu i köket och ska strax börja min läxläsning! Måste verkligen få bra på kommande provet. Tänkte ta ett bubbelbad senare efter maten och efter det fortsätta med läxorna och kanske se lite på tv, det vet jag inte än. Ska även gå ut med hunden och försöka komma ihåg att fota hennes täcke! hihi. Är helt slut! Tog på krafterna att åka hem igår kan jag säga! Oroar mig redan för imorgon och hemfärden.. Det roligaste är att det enda jag tänker på är att min närvaro i skolan inte ska bli större än vad den är ( Nej jag har verkligen inte missat mycket ). Tänker jag efter nu så är det bara två veckor kvar i skolan! Det är inget att klaga på. Nej nu ska jag skriva klart och önskar på att komma hem i tid imorgon. ha det bra tills vi hörs igen!


kraam :*

SKY IS THE LIMIT

Har inte kunnat uppdatera någonting alls idag, gjorde ett försök i skolan, men det gick inge vidare.. Det är inte himlans lätt och blogga från mobilnätet kan jag meddela! Gick på stan direkt efter skolan, och köpte mig en tröja faktiskt. Provade även ut ett par byxor som mamma fick köpa åt mig. Anna följde med mig till stan och senare till tåget. Vi har så mys jag och Anna! Hoppade på tåget vid halv fyra och kom hem runt tio, så sex och en halv timme tog det totalt! Kan inte annat än att säga - " jag är glad att jag är hemma" ! Men är helt slut nu, ett under att jag fortfarande är vaken.. Ska upp och jobba i morgon med, är lite opepp, men får tänka på pengarna! Nästa helg kommer jag för första gången stanna nere i växjö, då väntas tjejkväll + snöbollskrig och ev. pulkaåkning! Ska bli riktigt skönt och slippa dessa tåg som gör mig nervös av bara tanken!! Men det är ju en erfarenhet eller vad man ska kalla det, vilket är bra. Nej nu ska jag sova, det borde ni också om ni är uppe nu! Måste bara säga att min hund har fått väääärldens finaste täcke! Det är rött, ska försöka lägga upp en bild på det i morgon.. Beroende på hur lätt det blir att fota med mobilen!! haha

( har skoldatorn --> inga bilder )

kraaam på er! :*

STAY THE NIGHT

Jag låter bloggen vara som den är just nu. Jag har även beslutat att jag kommer ta med mig skoldatorn hem! Vilket betyder att jag kommer inte göra någon design i helgen. Det blir då på måndag om jag hinner. I helgen blir det jobb och pluggning som gäller! Har ett avgörande prov på måndag som måste gå bra. Sen kommer jag försöka hålla bloggen aktiv! Ska försöka fota i nästa vecka också. Om jag hinner det innan det blir mörkt nu för tiden.. Slutar ju skolan när det är mörkt ibland, då är det inte alltid lätt att fota.. MENMEN, det löser sig!
Imorgon fredag ska jag shoppa är det tänkt. Måste köpa nya tröjor och byxor.. Anna får hjälpa mig och hitta nice kläder!! Shiiiit, måste packa klart nu innan jag lägger mig eftersom jag ska gå till skolan imorgon, med väskan! frågan är om jag ska ha med mig kameran hem?!


kraam på er & hoppas ni tittar in igen! :*

TIERD OF SEARCHING

Nu kan jag säga att jag kommer börja blogga igen! :)
En enda sak jag ska fixa först är bara en design! :) Så den startar nog upp snaarast beroende på vilken dator jag tar med mig hem i helgen!

kraaam på er :D

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus