BLUEBEAR!

JAG HAR FÅTT BLÅBÄR PÅ MIN KLASSTRÖJA! OCH DET KOMMER NOG INTE GÅ BORT :(((((
anyway, jag undrade varifrån allt kom, och vi alla undrade, för jag hade blåbär överallt! och sen visar det sig att vi hade blåbärsris på bordet -.-!  ÅHHHHHHHHHHHHHH
ska shoppa åt wilma i eftermiddag, lite åt mig själv med då ! Men hör av mig så fort jag kan :) Ikväll när jag kommer hem ska jag vara med hedvig, eller vi ska ut och gåå! Är välbehövligt! Saknaar alla där hemma! ♥

kraaam sarah!

PANCAKES!

Jag och jessica har varit och handlat, vi köpte ingredienser till pannkakor! :) sen när vi kom tillbaka blev det till att göra de! Tillslut blev det bra.. mina första sju blev FRUKTANSVÄRDA! hahah, som vanligt :(( Men sen blev de bra faktiskt.. Sen åt vi de, sen kommer jag inte ihåg vad som hände riktigt, men kan säga att det är väääldigt kul här! :D Tror vi gick in till oss själva, när klockan drog sig emot åtta blev det idol, på mitt rum! Under sista pausen gick vi ut, eller rättaresagt Jessica gick ut med min runda kudde, och jag gick efter! haha, sen ställer vi oss utanför alexanders dörr och börjar knacka, men hjälp av den där kudden, och jag håller för hans såntdär kikhål, och sen hö rvi hur han kommer och öppnar, och vi springer åt varsitt håll, jag ut i köket och jessica in till mig!! hahhaha, guuud, sen blev allt jätte tyst, och jag tänkte att Alexander gick in och sånt, men nivet, då står han kvar, och när jag då kikar fram ifrån köket så ser jag att någon är där, och tänker " puuh, han stängde och jessica är där" MEN NEJ, då äre han som står där! hahahha, oj oj oj ! jag blev asrädd! och började skrika.. sen jessica började ju skratta och lägger sig ner, och jag kan inte annat än och göra detsamma, för jag började ju skratta åt att jag blev så rädd, och när vi håller på som vi gör, står bara alexander i dörren och tittar på oss som om vi vore utomjordingar ( eller hur tittar man på de ?! ). OJ vad kul vi hade! sen spillde Alfred mjölk på väggen - INTE BRA AFFE! Efter en stund kommer även david, den jäveln som knäar mig på vaden, så jag hamnar på golvet! :(( ahahhaha! Men ändååå. Jessica sprang in och hämtade sin Gitarr, och spelade lite, sjuuukt bra är hon! Och sjunger gör hon med, bra! Jag tänkte att jag var tvungen att lära mig lite glosor med, så jag går och hämtar mitt block och det. Jag lägger mig på golvet i korridoren, jessica sitter och spelar gitarr! myys på hög nivå på internatet! ;)

AHHH, jag längtar till Julen :(( ♥

kraaaam sarah!

YES!

Nuuu har jag äntligen fått med mig skoldatorn hem! Så nu kan jag iallafall ha ett litet liv.. Dock har jag inga program mer än Spotify och msn, så det blir inget kul att visa nu, har inte heller några bilder.. de ligger ju på min trasiga dator..!

BTW, kan man äta Köttbullar och ris?! :o


kraaam sarah!

...

nu blir det en liten blogg paus här! har nämligen inte ngn laddare till min dator :/ Så jag väntar på ny laddare just nu! :(( Men hör av mig så fort jag kan ;)


pusss ;*

-

Oj, nu var det ju ett tag sen jag bloggade! ( lät som om det var typ några månader ) Jag vet inte varför jag inte har bloggat så mycket... har väl gjort annat.. var och 'stor'handlade på citygross.. nu när man fick åka bil! haha. Sen gjorde jag lite på min skiss till ritningen.. och sen satt jag vid datorn. efter det gick jag och la mig! hiihih.. guuuud vad jag vill sova nu!! ska lägga mig tidigt ikväll! men nu ska jag ut och käka frukost!


kraam sarah!

SHIIIT

Nu försov jag mig! hahaha, men jag är nog back on track och ska hinna! ;) Börjar ju nio, och cyklar! så det går finfint! Men måste sminka mig nu och sen käka frukost! Hahhaha, blev ett snabbt inlägg nu, menmen!


kraaaam saraahhh!

YAHH

Sitter just nu och tar det allmänt lugnt! Gav upp med skrivaren! haha.. Får lämna över problemet till min bror! Snart måste jag börja packa, åker ju hem om fyra timmar! usch, hemskt det låter, men men! :) Ett problem är även det att jag fortfarande är lite sjuk, låter jätte hes och sånt! haha, fail jagvet! Fast jag vet att ni älskar't! Tänkte ta och namnsätta några låtar nu, har ju en sisådär 85 kvar ! hahah.. Och jag vet, jag måste lära mig och skriva ordentigt..


kraam en sjuk saraaah!

COME ON!

Kom igen nu! Kommentera på ! Jag funderar på att starta en mer eller mindre seriös fotoblogg, vad tycker ni om det?! :) Skulle ni kommentera mer då?

Åter till min dag, 'startade' dagen med en underbar dröm! tänker itne säga vad den handlade om! ;) heheh (a) Sen vakjnade jag vid tio tror jag! Gick ner och kolla lite på TV. Till frukost stekte jag ägg och la på mackan! mumsigt. Till frukosten såg jag själv på tv;n och då var det BOLT som gällde! hahah, total älskar duvorna! hahah!


hahah, jag äter faror till frukost! (H) hhahaha, så skön ;)

Hittade ingen bättre på svenska!! men duvorna är bäst ;)

kraam sarah!

SJUUK

Jag är fortfarande sjuk, men det är inte lika illa nu som det var igårkväll/inatt! Fysjutton vilken natt det var, den var hemsk! Har aldrig mått så dåligt :(( Vaknade vid fyra och insåg att jag inte längre hade hunden vid mig, gick runt och letade efter henne då, sen gick jag på toa, och då känndes det som om jag skulle spy.. uschh! Ni vill inte veta mer! Men nu har jag tagit ett varv runt kvarteret med hunden, så nu mår jag lite bättre! Nu ska jag försöka koppla in brorns skrivare så jag kan skanna in mitt skolfoto! haha!



kraam sarahh!

SICKK

Guuud, jag är sjuk nu! Jätte jobbigt :( Kan inte andas med näsan, och det svider! Sen får man ju så himlans dålig kondis ( iallafall jag) när man blir sjuk! JÄTTE jobbigt! Tur att det inte är min jobbhelg nu iallafall.. Nu blir det till att dra sig mot stan för att köpa färdfood, haha! Vet nog  redan vad jag ska köpa! Tar även med mig kameran hem i helgen, ska ev. fota malin på söndag! kuuul det! :)) Har bara med mig tvätt och sköna favoritkläder hem nu med! myyys det med! myyys med fredag! massa myyys bara! åh, skönt med helg ! ♥  Hör nog av mig när jag kommit hem, om inte tidigare om jag stannar eller så :) hhaha, kan ju lätt bli så! Hoppas tågen går rätt nu och att allt funkar som det ska! jaja, ska dra nu! puss !

btw, idag ser jag Viktoria för sista gången på ett bra tag! tragiskt tycker jag!! Kommer sakna dig tjejen! ♥


kraaam sarah!

OHNO!

Nejnejnej! Jag börjar bli sjuuuk :( har varit snuvig hela natten så jag knappt kunnat andas!! inte bra detta, tur att det inte är jobb för mig i helgen.. Fick idag vid frukosten även höra att vi skulle bli en mindre här på internatet! :o Inte kul det heller! Snart kanske en drar också.. inte kul ! Menmen, jag kommer stanna, och nu måste jag dra mig iväg mot skolan, börjar snart!

kraam sarah!

OPPS!

Haha, jag har ju inte bloggat än!! Fy skäms på mig! Men jag har iallafall haft det bra. Lagade mat, sen satt vi bara och pratade runt bordet! Och när vi ätit vet jag inte riktigt hru det gick till, men jag blev iallafall av med min nyckelknippa ( jag har en man kan knäppa upp ) Så jag hade nycklarna men david tog den andra delen, som man sätter runt halsen.. Och så ställer han sig vid fönstret och ska då kasta ut de.. och jag ser inte att han inte kastade, så jag, david och Alfred sprang ut! hahah, jag i strumporna -.- ( filåt mamma! ) Men men, då har ju david den i fickan, och springer in, sen låste han in oss i mellan hallen, eller ber alfred som är hockeyspelare att göra så jag inte kommer in, när jag väl kommit in efter att jag kämpat emot Alfred, så kommer jga in i köket, och frågar david vart den är, och ger mig ledtråden " det är kallt där " så hade han och Alexander lagt in  den i frysen -.- ! hahhaha, så sjukt ;p  Menmen! Nu ska jag strax sovaa!


En ful & äcklig grönhoppa!

kraaam saraah!

SORRY!

Tyvärr blev det inga bilder på baket, men gjorde två satser, så jag har en i frysen med ! Eller ja, en och en halv!  Menmen, jag och jessica 'löjlade' oss i köket, så eftersom det är min städvecka så fick jag städa upp efter oss båda! HAHA, men det blev asbra! Jag hade inget och göra, så jag diskade all disk som stog där med!! Hurtiiiigt! Var nära på att ta fel mått idag igen! Msk istället för tsk! ahhah, menmen, kom på det innan jag gjorde felet. Ni får ha det suuuuper!


Passar ju lite till ämnet " bak " så det blir bildrepris !

kraaam sarah!

NEGEL

Nu ska jag bara vänta på att smöret ska bli något mjukare, sen blir det till och baka negelbollar! :D SÅ MUMSIGT, jätte längesen jag bakade!! Är på tiden nu.. Men jag vet inte vad jag ska ha utanpå de, har ju såklart inte köpt kokkos eller pärlsocker ( jag föredrar kokkos! ) Och jag hade även tänk improvisera lite, och fota!! Vad skulle ni tycka om det?! Vore väl kuuul! Tar min riktiga kamera då, för kamerabilderna blir så suddiga tycker jag.. Men eftersom ni kommer få många bilder sen, får ni inga nu ;) hahah!  Hör av mig senare!


kraaam sarah!!

!

åhhh, vad man kan bli förbannad på sig själv! -.-

THE VOICE

Nu sitter jag och kollar på " vakna med the voice ". haha, jag är klar redan, och har nu tillochmed packat gympaväskan! Ska cykla iväg om 50 minuter... för tidigt ändåååå! Alltså att jag hade kunnat sova ett tag till, eftersom jag redan är klar...! Menmen! :) Hörs senare! (:


Dorran ♥

kraaam ssarahh!

NIGHT

Nu går jag och lägger mig! Och jag är lite irriterad på wilma som gjorde igår att jag fick byta lösen, ;) För nu kan jag inte ha automatisk inloggning längre !;) HAHAH, fail är jag & wilma för den delen! Hör av mig i morgon bitti, men då ska jag packa gympan och hitta kläder att ta på mig, och alla som känner mig, vet att DET kan ta tid!! hahah.. men går upp halvsju igen! Det går nog bra.. Menmen, måste därför sova nu!

GODNATT !

kraaaaam saraahhh!

A DROP IN THE OCEAN

Lyssnar på låten nu, riktigt bra, men hans uttal är väl lite speciellt ibland..! Efter skolan drog jag direkt till Mediamarkt och sen vidare mot Citygross! Där köpte jag en himlans massa saker! Men idag fick jag min efterlängtade stroganoff! MUMS! Den blev lyckad faktiskt! Började laga mat direkt när jag kom hem, alla var i köket då, eller ja, alla hade redan lagat sin mat.. Riset finns inga kommentarer för, jag fattade inte att de menade att det var DL, så jag trodde man skulle ha 3,5 LITER vatten, min tanke " fan då, jag får inte plats med allt vatten i kastrullen, men men, dör nog itne om jag bara har två liter.. kan ju vara kul och testa" typ xd  och sen går jag ut där alla äter och bara " asså ska man koka riset i vattnet i 20 minuter, eller ska allt vara klart på 20 minuter?! För mitt vatten har ju inte kokat upp än.. Sen fick det inte plats i min kastrull heller.. liksom 3,5 l, min rymmer bara en liter!! De bara, " DET STÅR VÄL DL?!" jag gjorde en snabb vändning och insåg mitt misstag och började skratta åt mig själv, men wolla, jag lyckades ändå!! :D


Ojojoj, någon har lagat maat!

IDOL NU !


kraaam sarahh!

HOPE

hoppas ni gillade mitt underbara inlägg förut, tog nämligen tjugo minuter att slutföra! :D

hehee

Fan vad jag är impad av mig själv, bloggar från mobilen nu!! Så jävla bäst är jag ;) jag har i alla fall failat med mitt platta hår... Regnar ju ute! Och vi skulle till valstugorna.. trots att jag hade jacka, så blev det blött -.- så ikväll blir det skogen och springa.. sen ta hand om mitt stackars hår ;( Kraaaam sarahhh!

HIHI

kommer ett inlägg i eftermiddag också!! :D

TUESDAY MORNING

Då var man uppe igen då! Sitter här, egentligen klar för att åka.. börjar om en timme så det känns ju... nice... eller inte! Betyder ju att jag kunde sovit ännu 40 minuter och gått upp nu istället! men jag gick inte upp förens vid tio i sju eller något, men ändå! Hahah, ska nog gå ut och göra min gröt snart :(( eftersom jag bara har en mackaaa, men jag är så smaaaaaaaart, jag har ingen mjölk, nananan! fan dåå!! Blir väl den sista mackan eller något, men neheee... går ju inte det heller, ska ju bli mätt tills klockan tolv! anywaaay, här får ni en bild på mig från idaaag, eller nyss!


fyrkantsfaceee ♥

kraaaaaaaaaam sarahhh!

WILMA DÅÅÅ...


Gud vad min kusin gillar mig nu då... (aaaa)

älskar dig ändå din skitunge ;)

Kraaam sarah!

HIHIH


THANKS DARLING


TACK WILMAA! ;) du gjorde min dag!


kraaaaaaaaaaaam sarahh!

RUNAWAY

Btw, så är rubriken en låt till DARIN, hörde ni det, DARIN! ;) hahah, kanske något utav ett internskämt! Iallafall, idag fyller min favoritJerry år, fyller 18 tillochmed! GRATTA HONOM! :D Jag var den första som grattade honom (aa) hahah! Menmen, jag ska iallafall någon gång under dagen ta mig en joggingtur, vet dock inte vilken tid, men jag ska hinna med det innan tio, då jag ska hoppa i säng!

GAAH, någon mer än jag som har måndagsabstinens?! ( stavning & betydelse ?! xd lät bra bara! ) Gud vad jag är sugen på något sött eller, typ negelbollar eller något! :o Bara ha ngt och knapra på... men jag har då ingenting!! Får se om de ska dra till CityGross ( wilma!!) för isf köper jag med mig lite baksaker, så som smör, havregryn ( har jag dock redan! ), vaniljsocker, kakao och socker! höhöhö, jag är fett skillad som kan hela receptet i huvudet! haha.
Ikväll blire Korvstroganoff med ris för min del! Nice det, men måste ha lök till det.. haha! ILLA SARAH, ILLA!

Långt inlägg detta blev, men en sak har jag kvar! Jag undrar vilka som läser bloggen?! Kan ni inte bara kommentera erat namn ? Så jag får se om jag känner till er :) Vore roligt, jag vet någon så ( höhöhööhö, känn dig inte träffad, min enda kommenterare WILMA ♥ ) Men det var det jag ville säga bara! Räcker med erat namn så jag kan se vilka som läser! :D



Chokladen mamma skickade med mig igår på hemresan, nice deet!

kraaam sarah!


MTV

Nu sitter jag här, har precis ätit frukost och tittar nu på mtv, och ser om de har någon ny bra musik! ;) så jag kan uppdatera min (tolvåriga)spellista! hahah. Men jag börjar vid nio, och tar hojjen idag, verkar vara sådär halvdåligt väder, så jag orkar inte gå då.. haha! Jag slutar klockan tre..  då drar jag nog och handlar, eller jag tar det på vägen hem, på cykeln! wohooo! Senare i eftermiddag hade jag faktiskt tänkt dra ut och springa! duktigt ju! haha. Men nej, nu ska jag fixa det sista!


En lite trött sarah, som ska lägga sig vid tio idag!

kraam sarahh!

HOME SWEET HOME, again?!

Haha, har nog använt den rubriken förr!! men men, jag har somsagt, köpt ny mobil ;) går ickkke blogga från den, tyvärr! Men får se om jag kan smsblogga ist.. Det är sjukt tråk och åka tåg nu iallafall... tyvärr! Men gjorde matteläxan, så långt jag kunde på svenskan och sen lite rit&mätteknik också! ;) sjukt bra är jag!
Nu har jag ställt alarmet på 7 , 7,30 & 8 ! fan ta mig om jag inte vaknar!! Imorgon kanske jag langar upp ett videoinlägg, om wilma inte skrattar ut mig som hon gjorde idag!

VARFÖR PUBLICERAR JAG ALDRIG INLÄGGEN!
Hör av mig mer imorgon, om jag vaknar i tid! ;)

kraaam sarah!


GOODNIGHT!

Nu ska jag gå och lägga mig, för att gå upp om tio timmar! Ska jobba idag, och det ska bli nice att tjäna some money igen! Har sett att min kommande lön var ett bra tillskott efter att jag köpt mobilen! Nice det. Så ja, jag ska gå och lägga mig nu, och slänger in ett inlägg imorgon innan jag drar mig mot jobbet! :)


Ett kort ifrån Januari, snart är vi där igen.. Frost, kyla och vinter! hääääärligt..

kraaam sarah!

AUTUMN

Nu ser ni att den nya höstdesignen har kommit in! Jag gillar den, men har sina små fel osv, men de skall rättas till så fort som möjligt! :) Hoppas ni gillar den med!


Guuuuud sikken rolig bild det blev här då, men det är en ganska passande bild för dagen, trist med regn!


kraaam sarah!

HUHU!

Jag har idag införskaffat något, ska fota det i morgon, så ska ni få chansa på vad det är ;) Om ni inte redan kan förstå vad det är! ;) Några vet nog vad det är redan! Hör av mig senare..!


kraaam sarah!

THE END OF THE WEEEEEEK

Nu är skolan klar för denna vecka! Känns skönt med helg, skkööööönt! Slutade skolveckan med ett gramatikprov i engelska, hoppas på att det gick bättre än vad nutidsfrågorna gick... heheheheh! 4 av 12! Men det var ändå en utav de bästa.. haha! Illa klassen! ;) Men nu skulle vi iväg och handla lite, så måste avsluta nu! Hörs senare!



Här ser ni min nya maxzoom ( med det nya objektivet! ) Och nej wilma, jag har inte köpt ännu ett nytt! ;)

kraaam sarah!

CHANGE

Snart är min nya bloggdesign klar, men vill inte lägga in den för ens den är helt klar och jag är helt nöjd, så ni får tyvärr vänta! Nu sitter jag här, med mina föräldrar i rummet som gott kan sova vidare, medans jag ska upp och äta frukost, kuuul! Nej. Men det får väl gå ändå.. Sista dagen i skolan för veckan, sköönt! Direkt efter skolan tror jag att vi ska åka hemåt, så vi lär väl vara hemma runt fem halv sex.. tidigare än om jag hade åkt tåg iallafall.. ;) Ska nog sova tidigt ikväll, så jag är piggare på lördag när jag ska jobba och sen kalas på kvällen! Men nu ska jag dra och äta frukost!!



såhäär ser jag ut idag! Ser kanske lite stel och sur ut, men det är morgon vad sjutton! ;)

kraam sarah!

NOT ALONE

Nu har pappa precis packat upp madrassen, och gjort klart så de kan sova också! Så snart blir det nog sängen för mig med! Har inte varit så mycket vid datorn nu ikväll.. Imorgon drar jag hemåt igen, och jobbar på lördag! Blir nice det, tjäna lite pengar!! Kom precis på att jag får lön nästa vecka, ännu mer nice!! :D Men nej, nu ska jag  vara social med mina föräldrar lite! ;)



kraaam sarah!

OHNOO!

Jag vet inte vad det är som är fel, men alltid när jag har sovmorgon blir jag JÄTTE stressad över att jag kanske inte har det egentligen, och blir jätte orolig för att jag kommer för sent, och precis så är det nu! Även om det är en timme kvar, så är jag jätte stressad. Speciellt nu när man hör när alla andra går, då tror man att alla andra har fått veta att vi inte har sovmorgon och jag sitter här, och kommer till lektionen och sen visar det sig att vi hade en tidigare! Någon som känner likadant?!

kraaam sarah!

HELLOOO

Nu sitter jag här, nyduschad och väntar på att klockan ska gååå! Jag gick upp kvart över åtta när jag börjar tjugo i elva! hahah...  Men det är skönt och ha lite extra tid på sig! Nu ska jag även bestämma vad jag ska ha på mig idag.. hade jag haft ett svart linne hade det varit självklart, men så är ju inte fallet... och jag kan INTE gå med en långärmad under.. Btw (= förresten) så kommer mina föräldrar hit idag, föräldramöte ikväll då, så de sover här med, och sen tar de med mig hem på fredaag! Nicee, sen blir det jobb i helgen! (: Men ska dra mig lite nu!!


Man kan säga att detta är ett "smakprov" till den nya designen! ;)

kraaam sarah!

HIHI!

Jag har inte varit på datorn tidigare än nu, känns ganska skönt, men jag lever iallafall! Har varit med och handlat idag, åkte till citygross! de är så sjukt bra där, bra pris och har ALLT!! Att vi ska få det där hemma nu är helt sjukt.
Nu sitter jag här och gör min matteläxa, har den tills i morgon! men har bara någon uppgift kvar! :)



Ni är dåliga på att kommentera!!

kraaam sarahh!

TIERD

Gick och la mig tidigare igår, men inte är jag piggare för det! Hoppas det blir bättre tills imorgon när jag har sovmorgon!! Ska snart dra mig mot skolan, börjar 8,20 idag, men ska cykla med David & Alfred. Hör nog av mig efter skolan, om jag inte mår jätte dåligt elr så.. Men det hoppas vi ju inte på!?


Mitt hår är som det är, men men! Såhär går jag runt idag!


kraaam sarah!

HEADACHEE

jaaaag lider just nu utav huvudverk, mindre kuuul. men det blir nog bättre snart! Skulle gå och handla när jag gick hem, men jag rent ut sagt ORKADE inte handla, så jag köpte mig en Risifrutti XL, man var ju tvungen och testa den, och tro mig, den smakar precis likandant som de som är vanliga!! Dagen har varit lite seg, men det har gått ändå! Redovisningen gick bra ocksåå. Men här har ni bilder, på det som gjorde att jag dröjde kvar i skolan!




Här är även det som jag gav till mig efter skolan !


Risifrutti, tv och datorn! Har även en tendens att ha väldigt mycket 'skit' på stolarna här! ;)

kraaam sarahh

SCHOOL

Sitter i skolan nu och försöker träna på mitt " föredrag " jag ska ha, det kommer gå skitbra, haha! Nej men jag känner mig ganska säker, har ju suttit med det ett tag nu, rättare sagt i ungefär en och en halv timme! Har haft håltimme från tio över ett till halv fyra! Myyyys, halv har jag 75 minuter Historia, ska bli kul! :) Men hör av mig med fler bilder senare!


Kraaaaam sarah! :)

FILÅT

Oj, glömde helt av bloggen igår. men tar nya tag idag!! Jag har nu hittat vart bilderna landar, och det var ju såklart i mina bilder...heheheh.. ! :p Nej men, ni ska få bilder om jag kommer ihåg det. Jag har iallafall haft det bra, handlade igår, så det blir faktiskt korvstroganoff snart! Ska nog köpa lite mer idag, så jag har alla ingredienser. Falukorv har jag så det räcker och blir över. Men nej, nu ska jag gå och äta frukost.

skulle ni vilja se en videoblogg? alltså där jag pratar istället för att skriva? :)


Bild från i lördags! :)


kraaaam sarah!

FOTON

Jag skulle visat bilder från tågresan nu, men nu är läget så att jag inte hittar skiten på datorn! Vet icke vart felet sitter! Någon mer som får problem med att hitta filerna som man skickar via blåtanden till datorn?! Förlåt att jag var så oaktiv i helgen, men blir lätt så när man är hemma!! Blir mer aktiv nu iveckan, och då kommer nog den nya designen med! ;) Ha det bra tills vi hörs nästa gång!



kraaaam sarah!

hehe

Här har ni klippet från idag!!



Kraaam sarahh & dorran!

VIDEO

http://www.videofy.me/sarahnordh/?vid=99244

- ska vara ärlig, jag vet inte hur jag får fram filmen här! :o

Hahah, här är en söt film på min hund, nu fick ni en video eftersom jag inte vart så aktiv med bilder! ;)

kraaam sarah! ( & dorran )

SOMETHING NEW!

Snart kommer det upp en ny design! Nice va?! Wilma har fått se den som den ser ut just nu, men ska ändra en heldel, blev inte som jag tänkt mig först.. så det blir till att ändra! Ska nog göra det snart, men ska ta en promenad med vovven innan. Ikväll fyller farmor år också, grattis till henne! :))


LOVAR, NI SKA FÅ BILDER




kraaam sarah!

HOME SWEET HOME!

Nu är jag hemma igen, känns ganska skönt. Dagens resa har gått hyffsat bra, förutom att jag fick åka ersättningsbuss som gjorde att man blev försenad till tågen, illa illa! men kom iallafall till Falköping utan problem, men där fick jag ringa mamma med de sista minutrarna med min mobil så fick hon hämta mig! Efter det så åkte vi till cooop och handlade inför imorgon.. Och nu ser jag film med familjen! Ni får ha det braa!

kraaam sarahh!

SHOPPING

Nu skulle några dra iväg och köpa godis, då hänger man ju på och köper inför imorgon!! Fotade lite, men blev riktigt failat! mer kommer senare!(:

kraaam sarah!

HISTORY

Jag började som sagt med Historia A idag, verkar som om det kommer bli bra tillslut! Synd bara att man får så långt hål på tisdagar! Men det kan ju bli bra med att göra läxor eller sånt då! Det är bara totalt 10 stycken som läser kursen, så det är bara en liten grupp! ganska skönt! Har redan fått läxa men, det kommer nog gå bra! Ska försöka ta mig ut och fota, men vädret är inte det bästa... får hitta bilder från datorn istället, och uppdatera designen. Eller vad tycker ni !?

kraaam sarah!

START

Börjar skolan vid tjugo i, så jag ska bara fixa det sista sen går jag! Idag ska jag FÖRSÖKA fota, men vi får se hur det blir. Kommer sluta senare på både tisdagar och torsdagar nu, pga att jag ska börja läsa Historia A, om det blir som jag tänkt mig! Men hör av mig senare.

kraam sarah!

SORRYY

Ursäkta att jag inte gjort något av det jag lovade, men jag har varit social med de här istället! Jag har iallafall gjort läxan och handlat! haha, och kom på att de har satt alla trafikljus för cykel för lågt! Jag blev ju halvblind när jag väntade på att det skulle bli grönt, och när det väl blev grönt dog ju typ min syn! :oo

kraaaam sarah!

PHOTOOO

IDAG mina vänner! ska jag gå ut och fota har jag bestämt, innan det ska jag bara göra min läxa jag har tills imorgon! Det är inom rit och mätteknik, så ska rita min mobil i olika skalor! :p haha, jag som är mobillös! mohaha. Nog om det, jag ska kombinera fotograferingen med att handla, och kanske upptäcka staden lite, vi får se! Tänkte även göra en design till bloggen nu, när det börjar bli höst och sånt! ;)

BILDER KOMMER!

kraaam sarah!

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus