RUNAWAY

Btw, så är rubriken en låt till DARIN, hörde ni det, DARIN! ;) hahah, kanske något utav ett internskämt! Iallafall, idag fyller min favoritJerry år, fyller 18 tillochmed! GRATTA HONOM! :D Jag var den första som grattade honom (aa) hahah! Menmen, jag ska iallafall någon gång under dagen ta mig en joggingtur, vet dock inte vilken tid, men jag ska hinna med det innan tio, då jag ska hoppa i säng!

GAAH, någon mer än jag som har måndagsabstinens?! ( stavning & betydelse ?! xd lät bra bara! ) Gud vad jag är sugen på något sött eller, typ negelbollar eller något! :o Bara ha ngt och knapra på... men jag har då ingenting!! Får se om de ska dra till CityGross ( wilma!!) för isf köper jag med mig lite baksaker, så som smör, havregryn ( har jag dock redan! ), vaniljsocker, kakao och socker! höhöhö, jag är fett skillad som kan hela receptet i huvudet! haha.
Ikväll blire Korvstroganoff med ris för min del! Nice det, men måste ha lök till det.. haha! ILLA SARAH, ILLA!

Långt inlägg detta blev, men en sak har jag kvar! Jag undrar vilka som läser bloggen?! Kan ni inte bara kommentera erat namn ? Så jag får se om jag känner till er :) Vore roligt, jag vet någon så ( höhöhööhö, känn dig inte träffad, min enda kommenterare WILMA ♥ ) Men det var det jag ville säga bara! Räcker med erat namn så jag kan se vilka som läser! :D



Chokladen mamma skickade med mig igår på hemresan, nice deet!

kraaam sarah!


Kommentarer
wilma

WIIIILMA;)

WIIIILMA;)

WIIIILMA;)

WIIIILMA;)

WIIIILMA;)

WIIIILMA;)

WIIIILMA;)

WIIIILMA;)

JAG ÄR INTE JOBBIG VA? :D (A)



Blogg: http://wilmandersson.blogg.se/
2010-09-13 @ 17:23:25
Jerry

TACK SAAARAAH ;D Yess, du var den första. Huhu (a)



2010-09-15 @ 00:52:47


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus