HEMMA IGEN!

Nu är jag hemma igen, efter en väldigt lyckad kväll med tjejerna! :) Synd bara att karro inte var med :( Var ju ett tag sen vi var alla fem.. Vi åt iaf på stat, cesarsallad tog alla fyra! haha, lite komiskt :p Efter att vi ätit så träffade vi Jesper och Philip, när vi pratat klart med de, eller ja, hedvig och jesper gjort klart, så vandrade vi till munken, och köpte lite godis, haha, inget " firande " utan godis! ;) Vi fick lite fiskedamm också, men ingen ville ner i vattnet och hämta godisen som Hedvig kastade ner ;) haha!

När vi hämtat hedvig cykel träffade vi Olof, och pratade lite med honom, då behövde catrin åka hem, hon jobbade klockan sju i morgon :( Lider för dig ! ♥ Men vi andra dröjde inte kvar så mkt längre, vi drog oss hemåt efter en liten stund bara :) TACK FÖR KVÄLLEN BRUDAR ! ♥

Nu fick ni reda på nästan hela min kväll :)

puss :*

ATTANS!

Jag har ju vart i skövde idag, shoppade lite presenter och sånt :) Köpte även en bok till mig själv, första twilight boken, TRODDE JAG. Jag råkade ta fel och köpa den när Edward berättar.. men första boken! Så irriterande! Någon som vet om det går lika bra och läsa den ? Har bara börjat med att läsa ettan, men lämnade tillbaka den sen, och nu tänkte jag " YESS, 79 kr, JAG TAR DEN :D " och nu när jag kommer hem " FAN, KÖPTE JU INTE DEN JAG TÄNKTE" ...  Menmen, hoppas den är bra ändå (:

Påtal om otur, som jag bara har haft idag nästan, Jag ville köra på den säkra sidan när jag åkte buss också, jag tänkte verkligen på att " tänk om ", så jag åkte med bälte för första gången! hahha, känndes jätte dumt, men ah, slapp ju betala böter, FRÅN 1500kr.. ;p haha, jagvet.. jag tänker för mke :) Men det är bara roliga saker ;)

Snart kommer världens bästa födelsedagsbarn hit, för och gå ner till stan och träffa lika underbara personer ! :) ♥ Jag uppdaterar senare! Ni får ha det bäääst ;)



puss :*

OTURSDAG?

Jag tror att jag precis har inlett min otursdag! Inte bra.. Ska iaf iväg till skövde nu hade jag tänkt, men tror ni inte att jag vaknar vid elva, och hunden har levt jävel rent ut sagt och jag får plocka upp efter den?! jo. Och inte nog med det, tänkte " ah, men då hinner jag ju med 12  bussen"  men så gick jag upp och fixade mig, sen var klockan tio i, och hunden måste ut, så det var det otur igen! Jag vill inte veta vad som klantar sig mer idag.

Ikväll blir det iaf till och gratta Hedvig som fyller 16 år! :D GRATTIS TJEJEN ♥ Tkr alla ska säga grattis ! ;) Vet dock inte vilken tid det är, men det löser sig ;)  MEN nu ska jag ut med hudnen tror jag.. så jag inte missar nästa buss också! vore sjukt dumt och göra det!

Inte för att tjata om horoskop, men det stog att det skulle vara en otursdag där med, jag vet inte om jag gör vissa saker för att påverka det, men det är sjukt läskigt att det stämmer ;)

Här har ni en typ av " dagens outfit " :p inget jag kommer börja med vad jag vet, men ah :) haha
Jag har en snurra i luggen, och uppsatthår, drf det ser lite konstigt ut ;)



puss :*

BLOGLOVIN'?

Tänkte bara påminna er att ni kan följa mig genom Bloglovin', trots att jag inte har min länkade bild kvar, den kommer snarast :) Men ah, så ni vet (; Jag planerar att åka iväg imorgon på förmiddagen / dagen, köpa lite nödvändiga saker, men kan inte avslöja mer nu (; haha :D

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1484550/sarahnordh?claim=9uht2j3e3gh">Följ min blogg med bloglovin</a>

puss :*

BYTE IGEN?

Som ni ser nu, så har jag bytt designen ännu en gång! Men nu är det bara småsaker jag kommer ändra, hoppas ni gillar det ! :) Ni får säga till om ni kommer på tips eller så! (: Blir bara glad! Men det var bara det jag ville säga (:

puss :*


KLAR FÖR DAGEN

Nu är jag klar för idag ! haha  Har totalt sprungit 3,3 km och gått 3,3 km ( med övningar på två ställen ) Så jag är lite stolt, 6,6 km har jag rört mig ;) Blir samma i morgon förmodligen! :) Har ni några bra tips på övningar man kan göra ? Jag har inga bra och känner att jag behöver hitta några, ska leta på nätet ikväll ;) Jag provade mammas springkjol, haha, kändes lite löjligt men ah, ska nog inte springa i den mer :) Kände inte att det var bättre, och inte heller snyggare.. men jag vet inte :p vad tkr ni om Springkjolar? :)


Här får ni ett litet kollage från kvällen ;) Samt ett foto från Midsommar på mig :)

Kände att en bild på mig från springturen hade ni EJ velat se ;)

puss :*

DAGENS LÅT

Dagens låt idag är [ OneRepublic – All The Right Moves ], en riktigt bra låt enligt mig, inte den senaste men " musik har inget utgångsdatum " :)

Vad tycker ni själva om låten ? Ni kommer märka under " dagens låt " 's tid att jag lyssnar på allt möjligt! :) Men det är ju lite kul med variation ! huvudsaken är ju att en själv gillar den! :) Läste även att Kissies.se skulle göra en egen låt, som kommer på spotify snart! ska bli kul och höra hur hon sjunger :) Men har hört att hon skulle vara ganska bra!


SPRINGTUR

Nu är det snart dags att ge sig ut i skogen! :) Fixar bara klart musiken! Har laddat upp med några nya låtar som jag ska haa! Får ta och göra några övningar också, så jag tar igen lite friidrottsträningar som jag behövde skippa eftersom jag har haft näsblod det senaste, vilket betyder " snart förkylning" men det har blivit bättre nu de senaste dagarna, så nu rullar jag ut i spåret :) haha! Imorgon bitti tänkte jag springa än en gång, men endast för att det skulle vara skönt och springa när det är helt tyst ! Något att prova tänkte jag, hur jag ska få motivation till det vet jag inte, men det löser sig nog ;)



Här är en liten bild på dagens springkompis! haha :))

puss:*

LEDIG

♥Nu är jag ledig tills på fredag, göttt! Det har gått riktigt bra på jobbet idag, klarade av och steka ägg tillochmed! ;) Lite stolt med tanke på att jag klarade av Ala carten samt att stå i portioneringen! Haha, nog om det!

Ikväll när den varma solet gått ner lite, tänkte jag ta mig en springtur i skogen, det är välbehövligt kan jag säga! Tar även med mig hunden, som behöver springa av sig lite.. Men får se hur det går, eftersom hon gärna biter i kopplet när man springer!


 
Här är en bild jag fotade när jag var hos wilma i helgen ♥

hör av mig senare ! (: ta hand om er nuu (:

puss :*


AIRPLANES

Låten ; Airplanes [feat. Hayley Williams of Paramore] - Explicit Album Version, är en låt jag spelar väldigt mycket just nu! :)

Kanske ska börja med dagens låt ? :o vad tycker ni om det ?! :)

Menmen, tänkte bara säga att jag hade tänkt och lägga mig tidigt ikväll, för att gå upp kanske lite piggare i morgon :) ! Kan ju också säga då att sen jag börjat läsa mitt horoskop på nätet har jag gått ibland och tänkt på hur vissa saker skulle kunna hända på riktigt! :o fick igår tror jag " Turen är inte pålitlig idag, kan vara med dig i första stunden för att andra lämna dig " och det var ju verkligen så, och gick och tänkte på vad det skulle kunna vara, och kom då fram till att det stämmer ganska bra! :o Hahahah, vet inte om jag inbillar mig allt, men tycker det är roligt och se ändå :D

puss :*

HEADER

Nu är den nya headern uppe, Hittade en bild på mig, eller ja. jag fick den av wilma ;) Sen ser ni lite mer foton ifrån igår, när jag och wilma var och fotade. Bilden på mig och Robban är fotad för några veckor sedan. Alla foton är fotade av mig, om man bortser från de på mig. :)

                              hiss / diss ?

puss :*

UPDATE PÅ DESIGN

Ni läste rätt! jag håller nu på med en ny header, men hittar inte rätt bilder till den! (; Kanske att jag gör den 'halvklar' och lägger till en bild så fort jag kan! (:

puss :*


SOLEN

Nu är jag hemma igen, och önskar att solen kunde göra en fräshare än och göra en varm och äcklig. Man blir så ofräsch när man solat! Menmen! Har jobbat, och efter jobbet blev det direkt ut med hunden, var och köpte godis till henne (a) då blev hon glaaad. Tänkte ni kunde få se hästen jag rider vanligtvis på fredagar också, Roberto men kallas Robban. :) Det är han som är på bilden nedan, bilden är fotad av Amanda H.


Här är vi ute på terrängen, hoppar över en stock :p

Här värmer vi upp inför hopnningen! (: Och nej, jag tänker inte på vart huvudet är när jag värmer upp, speciellt inte inför ett hoppningslektion!

Har ni något förslag på vad ni vill se mer av ? :) antingen så mejlar ni mig, eller så kommenterar ni här (:

puss :*


LAST FOR THE DAY

Detta är dagens sista inlägg. Jag måste snart gå och sova eftersom jag ska upp och jobba imorgon, redan vid nio ;) Men det kommer gå kanon tror jag! Bara det att jag håller på och bli sjuk, och det är inte bra! jag som tror på mitt horoskop, där det står att jag inte har tid med och vara sjuk nu ! ;) Men men, jag gör kanske ett inlägg imorgon bitti innan jobbet, eller så gör jag ett vid halvfem när jag kommer hem! :)

Kom gärna med förslag på vad ni vill se mer av i bloggen ;) !


puss :*


LAST FOR THE DAY

Detta är dagens sista inlägg. Jag måste snart gå och sova eftersom jag ska upp och jobba imorgon, redan vid nio ;) Men det kommer gå kanon tror jag! Bara det att jag håller på och bli sjuk, och det är inte bra! jag som tror på mitt horoskop, där det står att jag inte har tid med och vara sjuk nu ! ;) Men men, jag gör kanske ett inlägg imorgon bitti innan jobbet, eller så gör jag ett vid halvfem när jag kommer hem! :)

Kom gärna med förslag på vad ni vill se mer av i bloggen ;) !


puss :*


HIHIH

Nu har jag äntligen fått klart det löjligt lätta bildspelet, :p tänkte ta en tur med älskade hunden i det underbara vädret! :) See ya soon! skriver nog ett sista inlägg innan jag lägger mig :)

puss :*

BILDSPEL



Här är ett " bild spel" från idag :p några få bilder utav alla :)

NATUR

Är hemma nu, har haft en jättebra natt med wilma <3 ! Kommer gå igenom alla bilder jag fotade idag, de var inte så jättemånga, men ändå.. har säkert några bra. Ska börja och kolla igenom alla, porträtt blev det iaf inga bra på mig :p jag blir helt konstig på kort, tyvärr!  Har ngr bra på wilma också :)) Men startar nu och så  får ni gå in och kolla snart igen (:

puss :*


FOTOGRAFERING

Snart ska jag och wilma dra oss ut och fota lite. Vi får se vart vi landar, men vi ska försöka fota vatten! ;)

Inatt gick jag och wilma & sov på tok för sent :p Tror att vi la oss i sängen vid halvfem för att sova! det var ganska mysigt och se hur solen gick upp.. hahah vi fotade det tillochmed! :p Vid tio vaknade vi, så det är inte många timmar sovit här inte ;)

Men nu ska vi ut och fota, kommer nog ladda upp bilder lite senare från idag (:


IMPULS

Nu har jag gjort en impulssak! Jag sitter nu och lanar med wilma, helt oplanerat! men det blir nog bra :) eller ja, GANSKA BRA, RIKTIGT BRA ;)  åker förmodligen hem imorgon kväll någongång.. men det får vi se :) Vi funderar på och ta ett nattbad inatt igen, hoppas det blir mer lyckat då också! Imorgon blir det nog lite foto ;) Men nu ska jag vara social med Wilmis! (: Hon har en tävling om snyggast outfit, rösta gärna! :) jag är inte med, men för skojs skull (;

puss :*


HOROSKOP

Oj oj oj ! Horoskopen håller på och skrämma ihjäl mig, stämmer så sjukt läskigt bra att det är tragiskt.. haha, borde inte läsa de, men ändå kan jag inte sluta! :p

mår inte bra nu heller.. hoppas det blir bättre tills imorgon! :) Jag vet inte vad det är med mig, men jag kanske inte är ensam om att när man mår dåligt, typ ont i magen, och lyssnar på en musik man tycker sådär om, blir det ännu värre i magen? :o haha, så känner iallafall jag (;

puss :*

STÄDAT?

Nu ska ni få se om jag städat klart eller inte.. ;) Bilderna är fotade med min Webbkamera, därför de är något sämre ;) Men de räcker för att se hur resultatet blev ;)

FÖRE;


EFTER;

JOBB,CHECK

Nu är jobbet klart för denna vecka, skööönt! Direkt efter jobbet köpte jag lite gooodis, till familjen eller något tror jag :) köpte alldeles för mycket för att bara jag ska ha det iaf! sen var det raka vägen hem och maten är klar precis tills det att jag kommer hem! perfa! Och en läskig sak jag märkt.. Horoskop stämer verkligen! :o det är sjukt läskigt! Har börjat läsa det nu för att jag tkr det är kuuul nämligen ;) Nu ikväll ska jag bara fixa till mitt rum! Dammsuga, lägga in kläderna i garderoben, damma (?), bädda sängen! :D Det ska bli så skönt och få det gjort, och imorgon drar midsommar igång redan vid halvett då gästerna kommer! Men lägger nog upp en inlägg senare också, så ni kanske kan få se före och efterbilder om ni vill då ? :D

Men nu ska jag dra igång så jag hinner klart någongång ;)



På bilden ser ni massa blandade bilder på mig och Doris, Malin och Wilma ;)



puss :*


TORSDAG

haha, skulle skrivit torsdag på engelska, men det sket sig ;) Nu är jag i allafall vaken i tid och ska snart åka till jobbet, men börjar ju inte för ens om femtio minuter såå :) Tänkte bara lägga uppp ett litet inlägg och berätta att jag fortfarande lever! Igår kväll när jag var ute med hunden sprang den iväg från mig ( jag såg vart den var hela tiden! men den har hittat en genväg bort från där vi leker så... inte bra! ) och gjorde det i ungefär en halvtimme känndes det som. Men nog om det, hon klipps idag, får se sen när jag kommer hem ikväll hur det blev.. hon ska bli korthårig igen, min powerpoffpingla eller vad säger du wilma ;) ? hahah (L)

Nu vill min dator uppdatera sig så jag måste avrunda nu och dra mig iväg mot jobbet snaart (: Men bloggar så fort jag kan sen!

puss :*

FÖRSOV MIG!

Jaa, jag försov mig idag.. därför jag inte uppdaterat. Vaknade först vid nio, och sen råkade jag somna om och vaknade halv elva.... börjar ju jobbet vid elva så det var snabba kåkar som gällde! men jag hade tur att Malin var hemma! Så hon fick köra mig med moppen till jobbet och sen fick hon även hämta mig på kvällen :p under dagen har jag gjort mycket olika, fick vara ute i portioneringen och ge besökarna mat, även i disken.. så det har vart mycket och göra! Var dock klar till halv sex, det var skönt! :) ATTANS! kom på nu att jag glömde soporna igen -.- ( glömde de igår med! :p ) Ska snart iväg med victor och malin och bada hos kusinerna, efter det blir det datorn igen sen ska jag sova i tid i kväll! får inte försova mig igen! Nu sitter jag med min dator på däcket vi bygger på andra våningen över uterummet :p den är gaaanska stor :o ! Det kommer nog bli bra när det är klart! :) Men nej, nu ska jag inte vara utdragarN, hejdåå, ses senare :D!

puss :*

MYS

Nu ska jag bara gosa ner mig i min underbara säng och ta det lugnt! Är ganska trött efter dagen på jobbet. Fick jobba till klockan sex, men det gick bra ändå. Har även lyckats få en repa i skärmen på mobilen! Då menar jag inte en liten sån som bara syns ibland, utan en djuuup spricka.. illa illa!  Men det var mitt alarms fel!! Jaja, under dagen känndes mitt huvud bättre, så tog en liten fika med Vendela ändå :) Mys vare! Och kom på då vad jag skulle jobba med i framtiden! :D Den som gissar rätt på det för en tia! hahahha

Men nej, nu ska jag fixa lite och sen får vi se hur jag gör senare :) vill se film, men det hinner jag inte eftersom klockan rinner iväg ;p menmen! Vi hörs nog lite senare :) 


HAHA, bilden är fett gullig! och jag har klippt in ett ansikte från en annan bild ( på mig ! ) till denna bild eftersom jag alltid lyckas göra knasminer på vissa bilder ;)


puss :*


JOBB!

Snart är det jobb som gäller för mig! När jag tittar ut önskar jag att jag var ledig idag, men det ska nog gå bra ändå! Får sola lite när jag kommer hem om det fortfarande finns sol då! :) Nu ska jag dra iväg mot farmor och lämna av världens sötaste hund, för att hon ska få mer uppsyn nu när hon har fått sitt " medel " så vi kan få ledtrådar till vad hon har. Tänkte gå bort så fort som möjligt så stannar jag där tills jag måste dra mig mot jobbet. Ni får ha det bäst idag, och var ute i solen nu!

puss :*


FY PÅ MIG

haha, jag sitter uppe fortfarande! men kännde att jag verkligen behövde fylla ut min header! så nu har ni en provosorisk uppe ;) För er som är lite mer snabbtänkta än min underbara kusin Wilma kanske förstår att jag valt och ha oskärpa när den " skakat" :p

puss :*

THE END OF THE DAY

Nu är det sängen som gäller för mig! Ska jobba imorgon, 11-17. Får se hur det blir efter jobbet, men innan så lägger jag upp ett inlägg tror jag iaf :) ska fota imorgonkväll hade jag tänkt, så ni får lite bilder! Men nu ska jag borsta tänderna, och sen sova förmodligen :) ta hand om er!

puss :*

BAKET

Är nu klar med bakandet, det blev nog ganska bra! men är så trött på folk som gör recept, och inte skriver hur stor pannan ska vara vid t.ex. kärleksmums! fick göra dubbel sats med 'toppning' för att det skulle räcka! brukar alltid vara förlite med sånt när man bakar! Menmen, blir nog bra ändå!

På bilden är resultatet då.. Får hoppas att Mallan och Viccke nöjer sig med detta! Men ser ni något som inte stämmer med kakan ? ;) den som kommer på det får en länkning ! (:


ÄNNU MER NYTT

Som ni ser har jag bytt design igen, har fått tillåtelse från blogghjalp.se och byta färg och annat på deras grund. Vilket jag håller på med när jag hinner under dagen. Ska jobba imorgon, måste lägga upp ett inlägg innan jag börjar, börjar ju vid 11. Kommer hem igen vid 17 och får se vad jag gör då, jag mår inte så bra.. men om jag mår bra blir det till och hitta på något med Vendela. Men nej, nu ska jag dra mig mot bakbänken och göra kärleksmums till Mallan och Viccke ! 

puss :*


UPPDATERAT

Har redan nu snappat upp en söt gratisdesign från Kaxigt.com! DaisyGray heter den, och jag gillar den! :) Jag hinner dock inte göra mer nu ikväll, ska nog sova snart! Ska med hunden till vetrinären imorgon, ska bli skönt och få veta vad som är fel! :) Har suttit ute på vår påbörjade altan, sitter i ett hörn med kuddar och täcken. ganska mys! men nu när klockan sprungit iväg, börjar det bli kyligt :) ska nog gå in nu också! ni får ha det bra!! 

puss :*

NYTT

Får börja om på nytt, då statistiken strulade och jag ville starta om på nytt! :) Kommer få göra om all design, eftersom jag är så dum och tar bort bloggen innan jag kopierat alla kodmallar och annat.. menmen. Så nu blir det totalrenovering här på bloggen! :) hoppas ni kommer gilla resultatet!

puss :*

Välkommen till min nya blogg!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus