hehe...

Jag är lite sugen på att börja blogga igen, men jag vet inte alltså... haha! Men är mest av allt sugen på att göra bloggdesigner åt andra, men ja, verkar inte vara så många som vill ha det sååå... :p haha bye

Kanske är en bildrepris, men vet inte :)

SARAH HAR BLOGG PAUS..

ville bara säga det..
// wilma.

BILDLÖST INLÄGG.

Hej på er!
Idag är det onsdag och jag kommer närmre och närmre göteborg för varje dag! Känns toppen. Men nåt som verkligen inte känns toppen är att skolan börjar OM MINDRE OM EN MÅNAD! HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP. Får vell njuta av dom dagarna jag har kvar. Och efter 3 dagar vi har börjat skolan så kommer vi åka på klassresa! Tänk, jag kommer vara äldst på skolan - och Sarah kommer vara yngst - haha :) Jaja. Det var allt för mig tack och hej!
// Wilma

SORRY..

FÖRLÅT! Glömde bort er idag, eller igår kanske man ska säga! Idag har jag varit med min fina vän majsan! Men vill ni veta en underbar nyhet? SARAH ÄR I SVERIGE IGEN! :D Haha, fast just nu sover hon på ett hotell nånstans, vet inte riktigt vart! Och imorgon(nej, inte imorgon, IDAG, 00:20) kommer hon vara hemma igen, och då kommer ni få uppdatering från henne :) Jag tror hon kommer hem imorn(nej, idag 00:20) kväll, så ni får stå ut med mig tills dess :) Haha... Men det var allt jag hade och säga!
kram :)

Bjuder på en egobild!

BLUE BLUE BLUE



Ph by wilmandersson

EGOPIC



DET ÄR INTE LÅNGT KVAR TILLS JAG - WILMA ANDERSSON - DRAR TILL GÖTEBOOOOOOORG :D

Okej, nog snackat om det! Glömde ju såklart bort er idag! Jaja, förlåt för det! Idag är det måndag, till och med värre än söndagar! Eller idag är den det. Mamma jobbar kväll. Well well. Och vill ni veta en dålig nyhet? När vi åker till Göteborg kommer det vara 15 grader, wiho-.- Aja, vi hörs.
kram<3

ONYTTIG SOM BARE DEN...


men det får man väl vara ibland? Somsagt så har jag och mamma varit lite o nyttiga och vart och köpt lite godis. Menmen, man får ju unna sig lite gott ibland. Right? Ovan ser ni mitt godis + 2 egobilder. Och jag bara ÄLSKAR nutella, himla längsen jag åt det!
kram<3

12 GRADER...

RIKTIGT tråkigt väder idag, men det hör ju söndagar till. Och snart ska jag gå och duscha, en varm dusch får det bli! Och sen ta på mig något varmt och skönt. Och det är bara 6 dagar kvar tills jag ska ha släktkalas! Och bara 9 dagar kvar till Göteborg - min lilla älsklings stad! Och om 7 dagar, är Juli slut. Men det har varit helt klart den bästa månaden på länge! Och sarah är ju somsagt i Tyskland och har det bra! Hon sa att hon skulle komma hem mellan tisdag och onsdag, eller nåt. Saknar henne såååååååååååååååååååååhäääääääääääääääääääääääääär mycket. Och mer till och med! Men nu ska inte jag sitta här och skriva längre utan nu ska jag duscha!  Kram Wilma

Har ni smakat på den nya fantan förresten? Eller, jag vet inte om den är speciellt ny, men jag har inte sett den tidigare, men den är skiiiiit god tycker jag!

WILMANDERSSON GÄSTBLOGGAR

Hejsan!
Just nu sitter jag och smsar med Sarah. Hon sitter just nu i bilen och är på väg mot TYSKLAND. Och hon hann tyvärr inte blogga innan hon åkte. Men nu får ni stå ut med mig i några dagar! Haha :D Och nej, det kommer inte bara bli text ! Utan jag kommer bjuda på lite bilder jag har fotat! Och ja, jag har också en blogg, ni hittar den här! Och det är alltså jag som är Sarah's kusin vid namn wilma. Men vi hörs senare eller imorn! :)


Här kommer 2 st bilder jag fotade idag! Jag använde ett macro, sedan har jag redigerat bilderna i photoshop. Vad tycks? :)


NITRAM

jag vet inte vad jag ska göra, saknar att blogga lite, men känner ändå såpass hög press på mig med att jag mååste ha bilder och sånt i inläggen vilket jag inte hinner med och fota eftersom jag jobbar.. Sen vet jag inte vad jag ska skriva heller. drar ut i skogen ikväll igen, sist jag sprang där mötte jag faktiskt på en älg! Riktigt stor var den! Menmen, hände inget farligt så :)


gammal egopic.

puss

GRATTIS DORIS


Idag fyllde världens bästa ( enligt mig.) hund år! Kan inte förstå att den mysigaste hunden, men även den jävligaste hunden redan är ett år! För mig är hunden inte bara en hund, utan en vän för livet, visst det är ingen människa som jag kan prata med, men hon betyder så sjukt mycket för mig ändå! Vet inte om det går beskriva hur mycket hon betyder för mig, det är iallafall svårt! Vi har utvecklats väldigt mycket sen du kom till mig i december, nu kan du massor med trix och har börjat lyssna bättre! Visst kan du busa till det ibland, och göra mig riktigt arg, men innerst inne vet jag att jag älskar dig! Skulle kunna krama sönder dig, du är så söt! Du är så mysig när du är trött och var sprungit runt iprincip hela dagen, och är halvt död och bara ligger och drar dig i sängen bredvid mig! Älskar när du väcker mig genom att du kommer och nosar mig i ansiktet, även om du naffsar till ibland så älskar jag dig. ♥

puss :*

KVÄLLEN

Min kväll kommer endast spenderas i skogen och i sängen! Vill bara bort just nu! men ska äta först, sen skogen och efter det, en film i sängen om inte annat!

puss

BOORING

Nu har jag riktigt tråkigt! Funderar på att sätta mig och kolla på " roliga tabbar " eller något sådant. Idag har jag tagit det vääldigt lugnt, är helt slut, as usually?! menmen! känner att jag inte mår helt 100 också.. inte kul alls. Ikväll ska jag endast se på film! Iallafall om jag får som jag vill. Jag är inte på så bra humör idag heller, som ni kanske har märkt mer eller mindre! Ni ska få bilder snart, men orkar inte fixa med det nu. funderar på   att ta en bloggpaus eller ngt.

puss.

GÖTEBORG

Anledningen till att jag inte uppdaterat var för att jag drog till Göteborg med vendela som ni kunde läsa i mitt " vecko schema " som jag gjorde någongång under förra veckan..

Köpte mest toppar igår, men det är nog det jag behöver mest nu, om man bortser från jeans som jag lär behöva i höst! hahah, har inget och skriva om direkt!

Sen var vi ju på liseberg i torsdags! Vi köpte Åkpass+, vilket betyder att Gasten ingick! och den tänkte vi att vi skulle ta när det var lite senare, men det blev ju aldrig mörkt, så vi tog det vid sex ungefär! hahhaha, vi var själva där! och jag sa att jag skulle gå först :s fråga mig inte vrf! Det hela börjar redan när vi ska börja gå in, vi står och väntar på att en guide ska komma, och hon skrämmer livet ur mig redan från början! haha, det var en dörr " Endast personal" fick gå in i , och vi stog ju utanför och väntade på att få gå in, hon slänger upp dörren och börjar prata, sen är hon så läskigt sminkad också! så jag skriker ju direkt! :p Men men, vi fick gå in, min väska fastnade i den där man går igenom nivet ? :p hahah! Faiiil!
Det var alltså bara jag och Vendela där från början! och vi står och tvekar i början, medans ett huvud från en liten lucka står och illblegar på oss! haha. Sen kommer det som tur var två pappor med deras söner! men jag är kvar längst fram, hahha! Vi börjar gå och ibörjan går det bra, men jag blir rädd för iprincip allt! och guiden skrek typ" GLÖM INTE AV ATT ANDAS " och det tänkte jag på ett tag, men sen glömde jag av det! Det komiska i det hela var att jag var räddast tror jag, och jag fick gå först! :D Papporna skrattade under färden när jag skrek! Jag hade ju med mig min Svea väska under färden, jag höll STENHÅRT i den, och höll högst upp på kanten som om jag gick runt med en mapp med viktiga papper eller något! hahah, jag visste att jag kunde bli rädd, men att jag var så livrädd trodde jag inte ! :p


En busunge! :)


puss ;*

BILDER, BILDER & MER BILDER

Nu kommer äntligen lite bilder från helgen och idag! (: Ni får ett gulligt kollage istället för stora bilder! :)



puss :*

GRATTIS

Grattis wilmaaaaaaa ! :D Har haft en braig morgon! Börjar med att vakna runt åtta, för att senare somnaom så gott som gick, för att vänta på att wilma skulle få sina presenter! ;) När hon fått de, så fick vi frukost. Gissa vad vi fick ? Joo, amerikanska pannkakor med jordgubbsås! ( eller heter det sås ? :o ) Nu vetjag inte riktigt vad vi ska göra, men det får Wilma bestämma ;)

puss :*

ALLTING KOMMER BLI BRA

HAHA, en låt som jag hittade från någon helt random spotifyreklam, jag och wilma tänkte " vad sjutton är detta för låt eller ?! Den suger ju! " och sen slutar det med att vi sitter och sjunger på den båda två ;) haha :D

Den svenska björnstammen – Allting kommer bli bra -

Haha, vad tycker ni om låten ? ;)

puss :*

HMMM...

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva nu, Men jag kollar just nu på när wilma tränar inför att videoblogga imorgon ;) Vi får se hru det går, men man ska ju inte vara negativ, men jag tror att det kommer gå bra ;) haha!

Nej men jag ska vara lite social och hjälpa lilla tjejen på traven ;)

Förresten jag bloggade inte i morses för att jag inte orkade, glömde nästan av att jag skulle blogga! Menmen :) Så kan det bli när man jobbar! ;)


puss :*

AS USUALLY?

hahah, nu sover jag ute för andra natten irad! och börjar bli lite osäker på om det kommer börja regna i natt/morgon! Letar då efter min mobil, och letar ihjäl mig ( överdriver, men letade ganska mke ! ) och sen kommer jag på att den ligger på bordet -.- ! hahah, så typsikt mig ;) Men nu ska jag ta hunden och lägga mig under täcket! :)
Imorgon drar jag mot wilma efter jobbet + att jag drar till gbg på torsdag med Vendela ! :D

puss ;*

SLUT FÖR I DAG!

jappppp, nu tror jag att jag ska lägga ner för idag! :) Går upp om nio timmar för att dra iväg mot jobbet! Känns som att jag jobbar varje dag! helt sjukt, tänkte detsamma när jag åkte till jobbet idag, tänk folk som ser mig, de måste tänka " Nu åker hon här, idag IGEN! " hahah, samma sak som att jag ser samma folk som säljer jordgubbar på samma ställe som alltid ;) Menmen, det är väl mysigt det också! Imorses räckte det inte med att jag såg allt folk och sånt, jag fick stressa som bara den! Våran dörr har ngt allvarligt fel! Så jag kunde itne låsa dörren! Så fick stå i TIO minuter för att kunna LÅSA dörren bara! ringde pappa och var så förbannad att jag grät typ, men var så stressad eftersom att jag började jobbet inom en halvtimme så! Men jag hann faktiskt! kom preciiiis i tid! :p brukar alltid vara där tio minuter innan, vilket jag har kommit på är kanske både bra och dåligt, eftersom jag inte får betalt för de? :o men jag vet inte, lika bra och vara där ! :D

FÖRLÅT för att ni inte fått bilderna än, men KOMMENTERA om ni vill se mer bilder! :))

puss:*

FOOD

Ah, nu är jag riktigt mätt! Jag var 173! , haha, skojja! Nej men mamma gjorde köttbullar i sås med potatis, muuuums! Typiskt mormor mat säger jag bara ! :) Fick alltid det när man var yngre och åt hos mormor!

Just nu sitter jag och har videosamtal med Wilma, som vanligt ;) ? Jag är HELT slut!  vet inte vad det är med mig men! :p haha, helt slut är jag iaf!

Sitter ute just nu, så ni får bilderna lite senare :)


puss :*

BAD

Nu börjar min träning om en kvart, men är helt slut efter jobbet nu, så jag får hoppa den idag.. Drar istället iväg och svalkar mig med victor och malin! :) Bye! Ikväll kanske ni kan få bilder också! ;)


puss :*

GOODBYE FOR A WHILE!

Nu drar jag ut med hunden, för att sen sticka iväg till jobbet ! :) ni får vara ute i solen idag och sola lite för mig med! Kommer hem vid 17,30 tror jag :)

puss :*

FILM

Det var så länge sedan jag såg en film, så idag såg jag på filmen " Farsan " hah, lite efter jag vet! Men ändå, bättre sent än aldrig ;) Den var bra, fattade inte riktigt i början men :) 3,5 (y) kan den få iaf ! :) Den var ganska kort ändå! bara 1½ timme ! :o brukar inte filmer vara längre ?! Nu är jag ganska trött och ska ju jobba i morgon, så jag sket i msn nu ikväll! :) Nu borde ni sova också!

PS! Bilder från idag kommer senare! :) Det var värsta ovädret när min familj kom ut för att hämta mig! ( De blev bjuda på fika, annars kommer inte hela familjen! :p )  Sen sprang hunden bort och massa! så nu är hon nybadad (a)

puss :*

SICKKK

Jag vet inte hur jag lyckas, men nu är jag halvsjuk igen! börjar bli ganska irriterande eftersom det hindrar mig ifrån min träning!

Nu sitter jag och wilma och bloggar båda två, medans vi har på våran roliga videobloggg från inatt! :) Men nu ska jag avrunda mitt inlägg för vi ska gå ner och äta frukost! :)

puss :*



DESIGN

Jo, jag tänkte bara att alla ni som vill ha en ny design, kanske header eller så, kan gärna säga till! :) Jag hjälper er gärna! Dock kommer min logga att finnas med på den, eller ja. Så folk ser att det är jag som gjort den åt er ! :) Det är bara att kommentera om ni vill ha hjälp så fixar vi resten tillsammans hur den ska se ut och det! :)

puss :*

BADTIME

Nu ska jag och wilma bada, på tal om WILMA! Jag tycker ni går in och röstar på mig i hennes fototävling! :)

puss ;*

ÄNDRADEPLANER

Nu sitter jag hos wilma istället! Mamma och pappa var ändå inte borta, tänkte att jag kunde åka till wilma och umgås lite! Skulle ju haft en kväll för mig själv, men kände att wilma kunde göra mig glad, och hon har redan lyckats! ;) haha, hon är tydligen RASTLÖÖÖÖS ! ;)

puss:*

SATURDAY MORNING

Nu är det morgon igen! Jag ska snart börja och fixa mig inför jobbet för att senare åka iväg :) Jag skulle varit hemma själv, men mina parents stannade hemma från det de skulle på, så jag är nog inte själv ikväll heller! :)

Vill inte lova något, men ska försöka att fota lite ikväll eller imorgon! Om det är fint väder det vill säga! Nu vet jag inte riktigt vad jag ska säga men.. IDAG UTSES FINALISTERNA I WILMAS FOTOTÄVLING! :D Hoppas jag går vidare!! Då får ni rösta på mig (a)


puss :*

KUSINERNA

Har vart hos Farmor och Farfar nu på kvällen, pappa och mamma skulle låna en cykel tills imorgon, eftersom vi bara har en användbar cykel för tillfället! haha. När vi kom dit så var kusinerna där också! :) Efter ett tag kom även min faster! Ska berätta om när min minsta kusin, som är 6 år i år, han satt på en pall, ganska hög pall och säger " Jag tror jag är hög !" hahah! gud vad vi skrattade åt det! :p Han pratade inte som vanligt heller, utan lät halvt borta! haha!

Nu ska jag sitta uppe lite till, och smaska lite på min pimpim ask jag fick idag ! ;) Sen ska jag borsta tänderna, och senare sova (; Ska upp och jobba imorgon, men börjar ju inte förens tolv, så ja.. blir sovmorgon imorgon också! :) Säger godnatt nu ifall jag inte laddar upp något inlägg senare :)

puss :*

POSTKODSKAMPEN


Bild från tv4. (länkad)

Sitter nu och ser på Postkodskampen! Det verkar vara väldigt bra! Tycker att det liknar Stadskampen som hölls för några år sedan, när man var yngre och tittade på tv hela kvällarna! Jag gillar denna typ utav underhållning, och skulle väldigt gärna vara med i ett sånt typ av program. Vad tycker ni om denna typ av program? Tror detta kan bli ett kanonprogram för svenskafolket, ett typiskt program som de mesta gillar!
Nej men nu ska jag fortsätta kolla så jag inte missar något! :)

puss :*

VIDEOFY.ME

Jaa, nu kan jag börja ha lite mer videos, eftersom jag precis har blivit bekräftad hos videofy.me! :) Riktigt kul om jag får säga det själv :)

Kom hem för någon timme sedan, men kom hem lite senare än vad jag skulle egentligen, eftersom jag hade fått med mig fel cykelnyckel! Så fick vänta, och när mamma kom skulle vi in och handla också! så det dröjde även lite där! Men när jag kom hem drog jag bara ut med Doris och sen var det mat när jag kom tillbaka. Nu har jag precis ätit klart och funderar på om jag ska gå upp och ta en dusch. Sen kanske man skulle ta och sätta sig framför Tv;n för första gången på ganska länge! :)

Imorgon kväll är jag själv hemma, ska bli skönt! Ska inte göra något, endast ta det lugnt och ha lite tid för mig själv. Ska bli skönt! Köpte med mig Risen hem idag, för att ha imorgon då ;)

NI KOMMER FÅ NÅGON BILD SENARE OM JAG KOMMER IHÅG  ♥

puss :*

WORK

Nu ska jag bara gå ner och svara i telefonen. Nu ska jag bara gå ut med hunden, så är jag klar för jobb sen! :) Idag vet jag inte hur vädret ska bli, men det ser ändå ut som att det kommer bli en " mellanbra " dag idag.. perfekt för att jobba! :) När jag kommer hem vet jag inte vad jag ska göra direkt, men om det är bra väder och om jag inte är för trött, tror jag att jag sticker ut i skogen direkt! :) Så jag kan njuta av helgen så gott som möjligt! ;) Men tror tyvärr att jag måste avrunda inlägget här.. ni får en bild på min favorithund♥


Någorlunda skarp ändå! :) Favorithunden är hon även om hon inte är så omtyckt av mig ibland.. (a)


puss :*

GODNATT

Godnatt bloggen! :) Nu ska jag sova snart för att gå upp och jobba imorgon! :) slänger upp ett inlägg innan jag drar iväg !


Här får ni en fin blommig bild för att sticka ut från de bildlösa inläggen idag! :) Ser ni den lilla "myran" på blomman? Den såg jag först när jag laddade upp bilderna på datorn ;)


puss :*

BLOGGDESIGNEN

Ursäkta igen ! Men vet inte vad det är som är fel, men har letat fram lite olika saker jag tänkt prova, men nu funkade inte det jag ville göra! Och då försvann mitt tålamod direkt :p haha! Får se om det blir något designbyte imorgon :) ( uppdateringar bara )

puss :*

FREDAG IMORGON!

Gud vad skönt med fredag i morgon, jag har ju varit ledig hela veckan så för mig börjar jobbet imorgon! :) Men det ska ändå bli ganska skönt och jobba lite också! Jobbar fre&lör, sen ser mitt schema ut såhär nästa vecka ;
MÅNDAG; Jobb, 11-17
TISDAG; Jobb, 11-17
ONSDAG; Jobb, 11-17
TORSDAG; Gbg med Vendela
FREDAG; Gbg med Vendela
LÖRDAG; Ledig, vilodag!
SÖNDAG; Jobb, 12-17
Så det är fullt upp nästa vecka! Kan säga att lördagen lär behövas! :) Det går fort detta sommarlov! Gäller och ta ut så mycket man kan utav dagarna! En vecka kvar idag...

puss :*

SOMMAR

Nu är det inte något vidare väder ute, då sitter man istället inne med mammsen och kollar på Ernst! Då får man ju bara sommar i tankarna! :) inget jag brukar se på, men det är så mysigt och kolla på ändå! Vet inte varför men! ;) Eller vad tkr ni ? :D


puss :*

-

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva nu, men jag och wilma gick iallafall upp vid tolv, men jag har inte sovit så himlans bra inatt, låg vaken ganska mycket, så är ganska trött nu med! :p

Ikväll ska jag nog träna! Har ganska ont, eftersom jag fick skav igår! KLANT jag är. menmen :) skriver nog ett inlägg med lite mer saker, när jag vet jag ska skriva ! :)

puss :*

URSÄKTA!

förlåt förlåt förlåt till er som har firefox! Fick reda på först idag att det ser förj**ligt ut.. Ska försöka göra något åt det! :) Men är det många som har firefox som läser ? :)

puss :*

TÄVLINGSBIDRAG

Här är mitt tävlingsbidrag till wilma's tävling! Om du vill vara med, klicka på länken :)


BEN & JERRY'S ♥

Nu sitter jag och wilma, nyduschade på våra underbara luftmadrasser! Med varsin Ben&Jerrys! Det är riktigt gott, jag körde på samma smak som förra gången, " caramel chew chew"  Medans wilma körde på " Half baked " :)
Men för att förtjäna de så stack vi upp till skogen, ( fick övertyga wilma först ;)  jag sprang 4 km, och gick 2 km i snabbtakt, medans wilma gick ett litet varv :) Wilma hade även med sig vilddjuret Doris ! haha, vilddjur och vilddjur ;) Men nu får ni kommentera på ! :D


synd att de inte är lika fina där uppe när man får de ;)

puss :*


ALL DAY LONG

Har vart i skövde hela eftermiddagen, eller ja, från ett till fem ungefär! :) Jag och Wilma började med att strula till det för busschauffören! haha, då skulle wilma ändra sitt vuxenrabattkort till ungdom, och när det var klart, tror ni inte att det var tomt då eller? ;) joo, och wilma har ju inte något bankkort, så hon ville betala kontant, då hittar inte han sin plånbok, då kommer det en tant och frågar om det går en buss  bakom, för hon skulle med ett tåg i skövde och fick absolut inte missa det, och ja, han bad oss ta detta när vi gick av ist. När vi skulle gå av, så hade inte han tid, så wilma åkte gratis! haha :p



En bild från i lördags, den var förstor, därför den inte gick och ladda upp! Fokus ligger i centrum av blomman.


Väl i skövde, gick vi runt, två varv i stan, och fikade lite sen :) När klockan närmade sig fyra tror jag, så begav vi oss emot mammas jobb, tog ett tag, och wilma klagade på att vi inte hittade när det var hon som sa att vi skulle ta vänster, men vi skulle tagit höger.. ;) men vi kom tillslut till mammas jobb, därifrån åkte vi till mediamarkt och kollade lite på fjärrkontroll till min kamera, köpte ingen, eftersom den kostade 700 (!!!!) kr. Så ska kolla om jag hittar den någon annanstans :)  Detta var allt för nu, hörs senare!


puss :*


RIGHT HERE RIGHT NOW..

Hej jag har gaaaaanska ont i magen! :D hahah, men vi sov ute iaf, ganska mysigt om jag får säga det själv! Men vi sov ju under " tak " iaf.. ;p ni ska få se en bild på hur vi låg! :) Här sov vi iallafall, riktigt skönt faktiskt! hah, wilma tror jag frös lite, men jag frös inte alls! Låg däremot med tjocktröja på mig, men hade inte på mig mer än den och underkläder direkt.. Nu har vi precis ätit frukost och kollat på World of stupid, hhahahha, sjuka grabbar som är med där kan man säga! men kul och se på ändå! Men nu ska jag vara lite social med wilma! byee


haha, ni ser hur mysigt det är och ligga på två luftmadrasser!


puss :*

BILDERNA !

Här kommer bilder från när jag var hos mormor & morfar! (;

Någon fin blomma jag hittade i mormors oändliga trädgård!


det var en ÄCKLIG mini snigel på en jordgubbe! fysjutton säger jag bara!

Mer bilder får ni senare eller imorgon, blev helt sjukt konstigt när jag skulle ladda upp, vet inte vad det är för fel! har wilma som bevis! Får kolla senare (:

Jag och wilma ligger ute på mitt däck på ovanvåningen, ganska kallt, men ändå nice (h)


puss :*




SKÄMMER UT MIG

hahaha, jag skämmer ut mig rent ut sagt!
Vendela kom hit, så skulle vi boka om våra hotell, vendela ringde upp och kollade om ett visst datum var ledigt, och då svarade de att det var fullbokat. Då ringer jag upp igen och skulle kolla om det gick och boka som 16 åringar, börjar med att jag säger " hej det är sarah " som om han skulle veta vem jag var.. :p sen ska jag ju såklart rätta mig själv! " alltså, jag heter sarah hahahhahahha ", han bara " okey, hahah" Jag fortsätter bara " Joo, jag undrar om ni har ett hotell ledigt mellan 15 och 16 juli ? " och skrattar som jag vet inte vad emellan! xd Och rättar mig " JAG MENADE DUBBELRUM ! hahahah" och börjar skratta igen, men sen skärper jag till mig och frågar om man får bo två sexton åringar där, och det gick bra och sen babblade han på.. så ah, då fixade sig bokningen sen med hjälp utav pappa ! :) haha, kände att ni ville veta det ;)


puss :*


RESTURANT



Korvstroganoff, första gången! ;)


haha, vare jag som sommarjobbade i en resturang eller ;) ? hahahha

puss :*

SOOON

snart är wilma här, blev lite strul med skjutsen! :) Imorgon drar vi till skövde och shoppar, wilma ville det och jag kan ju inte vara taskig och säga nej ;) haha! skojja bara ! Mitt hår ser ut som jag vet inte vad, inte bra iaf! :) Får ta tag i det snart, haha! det är väl på tiden och göra iordning det nu! Jag har kollat runt lite på nätet och hittat några nya roliga effekter till  designen, så det blir nog en ny design redan nu ikväll! :) Vad tycker ni om det? börjar jag byta för mycket nu eller ? ;)


En rostig burk ifrån senaste fotograferingen


puss :*


STAY


En bild på ett sädeslag, kan ni gissa vilket ? ;) ( det kan nämligen inte jag :D )

Idag ska wilma komma hit, vet dock inte när eftersom hon är så seg på att packa, hon skulle vara här runt elva tolv, men hon började packa nu ;) så jag vet inte riktigt när hon kommer! Vi ska iallafall lana hela dagen och imorgon blir det också! :) Ikväll kommer vendela lite för att vi ska boka om hotellet i gbg, och ah :)


BUBBELGUM

Hahah, tror nog bara att det är wilma som förstår min rubrik! (a)
Jag tror jag ska sova nu, är ganska trött , och imorgon kommer ju wilma då! :D Vi får ju passa på när jag är ledig liksom;) Men ni får bilderna i morgon ! förlåt har inte vart så bra på bloggningen idag, men det blir bättre i mrogon tror jag (a)

puss :*

CONFUSED

Jag kan inte stava på engelska, men men!

Nu är jag hemma från träningen, skönt och komma igång med träningen lite nu! kanske inte har långt kvar med det... Jag hade iallafall tänkt och duscha nu, för att senare sätta mig på mitt rum och ladda upp bilderna ;) Det är väl på tiden, men men! Har inte orkat tidigare! Har haft mycket annat och tänka på! eller ja, det är väl bara en grej, men det är nog mycket just nu! nej nu blire duschen :D

puss :*

HMMM..

Nu har jag ett stort val framför mig, vet inte alls vilken väg jag ska gå, men det blir nog bra tillslut!

Förlåt att det inte kommit upp några bilder.. men har haft videosamtal med wilma hela förmiddagen känns det som, men det har vart kuul :) Väcktes utav ett samtal och fick ett samtal ännu lite senare! Gud vad jag har pratat i telefon idag! 
 
här har ni en söt bild på henne ;*

haha, sötunge ♥

Puss ;*

GODMORNING SUNSHINES!

Nu har jag vaknat, är förvånad över att jag inte vaknade tidigare eftersom jag sover i vardagsrummet! alla andra åkte ju vid sju så.. :p jaja, pappa ringde och väckte mig för inte så länge sen och ville att jag skulle titta upp en e-post.. så det var bara upp och starta väääärldens segaste dator och kolla! ( familjens dator ). Nu sitter jag här och har precis ätit mitt livs sääämsta frukost! fy skäms sarahh!

Känns så skönt och vakna upp och veta att man kan somna om! ( nu gjorde jag inte det, men ändå! :) Dock ser inte vädret ut som det bästa, men det blir väl bättre ;) Men idag önskar jag nästan att det blir dåligt, för jag orkar inte göra så mycket! Har lite ont i huvudet också, men vägrar  att ta tabletter för det, så jag ska inte klaga ;)

Kommer ladda upp bilderna idag också, om allt går som det ska, !

Här är en failad maskros, det är verkligen TVÅ blommor på EN stjälk! :o sista bilden är inte bra, men båda bilderna är oredigerade!

puss :*

STAAAY

Nu kom jag på lite mer om dagen, var lite förvirrad när jag skrev förra inlägget! (;

Jag blev asglad när jag kom hem! vet ni varför? Jo för då hade min underbara mamma städat hela mitt rum nästan! :D hon hade rensat lådor, städat garderoben, gått ner med tvätten, och bäddat det som fanns i sängen! Samt städat en trådbacks"garderob" och lagt ut allt ifrån den och sorterat och grejjer! UNDERBART ♥ Nu äre bara dammsuga kvar typ! (;

Denna veckan är jag ledig fram tills fredag! Ganska skönt efter denna veckan (: Har vart mycket jobb, men det har gått bra ändå! Men fick avstå träningen idag eftersom jag vart helt slut, bokstavligen! Det enda jag har gjort ikväll är att planera gbg resan, som vi får se hur det går med! Hoppas det blir bra ändå tillslut!

Kom precis in från en promenix med hunden, och hade tänkt sova snart, men vi får se hru det går med det!(:
BILDERNA ÄR INTE PÅ DATORN ÄN! KOMMER IMORGON!

puss :*


TÄVLING HOS WILMUR


Ah, nu vet jag inte vad jag skulle göra och wilma vägrar hjälpa mig så.. :D


IT SPIN MY HEAD RIGHT ROUND

jaa, jag är riktigt förvirrad just nu! :) Vet inte om jag ska välja om gymnasie, eller om jag ska gå kvar på det jag kom  in på i Skara.. :p Men jag har mejlat till ett gymnasium nu och ska kolla hur det blir!

Nog om det, jag ska ladda upp bilderna så fort jag kan, så ska ni få se de ! :) Jag tror nog att det blev några bra bilder iallafall!

Jag tror jag har bloggtorka eller vad det heter! men jaa.. vad ska jag skriva ? :o GE MIG FÖRSLAG !! (;
Vet inte vad jag ska skriva mer, så ah, byee sålänge !

puss :*

BILDEN!

Jag glömde ju av att publicera bilden! :) så här kommer den ;


Den är fotad med camen, drf kvaliten är dålig ;)


puss :*

TOO HOT

Här får ni en bild på min sängplats inatt! det är så SJUKT varmt där uppe, så jag får ligga på en luftmadrass i vardagsrummet :p shit, tror det är minst 30 grader där uppe! Men här var det inte mycket kyligare.. :p

Imorgon ska jag ladda upp alla bilder på bloggen från idag :) eller ja, alla bra! Fick nog några bra iaf! (: och nu har jag nog även kommit på vad jag ska köpa för pengarna i sommar ;) ett objektiv ?! :D Men vi får se, vill ju ha mobil också ;) jaja, den dagen det problemet! (;

Men nu ska jag sova tror jag :)

puss :*


INTAGEN!

Japp, idag var det i tidningen vilka det var som kommit in på vilken linje, och jag kom då in på Teknik som jag valde från första början! Börjar dock bli lite osäker på om det verkligen är linjen jag vill gå! Men det är ju riktigt sent och ändra nu, men jag tror ändå att den kommer bli bra, men jag är den enda tjejen i klassen.. känns väl lite sådär kul.. :/ Men nu är det väl försent och ändra linje eller ? :o

Ska nu iväg till Mormor & Morfar för att fira mormor som precis fyllt år :) Lär vara borta ett tag, men tar med mig kameran, så ni får några bilder sen när jag är tillbaka (:

Nu får ni tyvärr ingen bild, men ikväll kommer det somsagt mer (:

puss :*

WEATHER

hah, jag som får vänta lite nu, tänkte att jag kunde ladda upp nästa veckas väder, och jag jobbar ju bara två dagar nästa vecka, så det var ju bra att det var gaaanska så fint väder ändå! :)


Jag jobbar Onsdag & Fredag, om jag inte byter någon dag.. :p skulle ju vara ganska skönt om man jobbade två dagar i rad istället och att man var ledig några dagar i rad istället.. ;) men men ! :)

Där har ni vädret, byee!

puss :*

SUNSHINE

Nu är det riktigt fint väder, jag får passa på och sitta i bikinin nu innan jobbet! För om en timme ungefär måste jag dra mig härifrån.. Men jag jobbar till fem, då får jag hem och sola igen! Så jag kan bli lite brun iallafall! :) Menmen, jag funderar på om jag ska fota lite sen när jag kommer hem, vad skulle ni tycka om det ?! :)

Igår kväll var jag och wilma på bio somsagt, och den var jäääätte bra tyckte jag ! :) Till och med lite humor i den! :p Men jag vill inte säga för mke om någon av mina läsare ska se den, för det är ju tråkigt och säga vad som händer, då är det ju inte kul och se den :p

Nu ska jag lägga ifrån mig datorn, så jag kan sola låren lite ;) byyyee! var ute i solen idag, speciellt du WILMA ;) haha!

puss :*

MYGGOR

sitter just nu ute med familjen och Sissi & Pelle! :) På däcket sitter victor, malin &  deras kompisar, med hjalmar och fanny ;) Så det är nästan " fullt hus ". Jag sitter då och bloggar som ni förstår, har riktigt skönt, det är så fint väder med, eller ja, solen har ju typ gått ner, men det är ändå varmt och sånt :) Kvällens ENDA nackdel - MYGGORNA! jag hatar de, och jag har fått några myggbett med, inte kul alls! :(

Imorgon börjar jag vid tolv, jobbar till fem, ganska skön tid och jobba, men det är ändå en tid så hela dagen försvinner, men det funkar bra ändå ! :)  Jag tror att jag redan har bestämt mig för vad jag ska köpa för pengarna ;)!


Hahah, ni kan ju chansa på vad det är jag ska köpa! ;)

puss :*

AWAY

Doris sprang iväg förut, därför jag publicerade inlägget lite sent, men nu ska jag dra mig ner mot stan :) hör av mig senare!

puss ;*


WATER

I eftermiddag när jag kom hem från jobbet drog jag till Kusinerna och badade! Tur att det finns någon i närheten som har en pool :p ! Idag gick jobbet bra tycker jag (: klarade mig fint ! Nu sitter jag här och ska snart gå upp och duscha! vi skulle tydligen ha gäster, men jag blir ju inte så informerad här i familjen.. ska på bio med Wilma senare! :D Vi ska då se Eclipse! hoppas att den är bra! :) men wilma hade ju sett den redan, och hon sa att den var bra ! Nu ska jag bara koppla fast doris igen, vi har lekt lite ;) Sen blir det duschen direkt ! :) Hör av mig senare !

Här är en bild på vatten, från när jag var hos wilma (: ♥

puss :* 


JOBB SNART

Snart är det jobb för min del! :) ska ner och äta frukost nu, sen blir det nog en sväng med hunden ! Ni ska få se hur mycket hon har förändrats sen hon var liten valp! Det är sjukt! men hon är fortf. gullig tycker jag ;)



Dessa bilder är från när hon är under två månader tror jag! Fotona ovan är fotade av fam. Carlsson! :)


hahha, den blev felvänd, men det är den bästa jag hittade då man ser ryggen :p som nuförtiden är vit! ;)

nu fick ni se det :D

puss :*


GODNATT

nu går jag och lägger mig för att om 9 timmar gå upp igen, ganska långt dit, men det blir naaajs! Jag hinner nog slänga upp ett inlägg innan jag drar mig iväg :) Tar bara 10 minuter ungefär på cykel så jag hinner ju om jag åker runt halv hemifrån ;) Men ni får vara ute i den underbara solen nu när jag är och jobbar imorgon! och hela helgen, då det ska vara 33 GRADER! och jag ska jobba verkligen hela helgen, får verkligen tänka på att jag får lön! men men :) Nu måste jag nog sova ;)

puss :* 

HIHIH

hah, spelet fick avbrytas :p men jag kom sist ändå -.- jag kom på victors hotell, fick dubbel etta, och hamnade på nästa! så honom var jag skyldig 30 tusen! det var kööört! :p Menmen :) Käkade upp min B&J också, redigt god! undrar varför jag inte köpt de tidigare! kanske var det för att de kostar 50 kr, men ändå! det kan det vara värt iaf en gång i månaden! (a) Kostar lite mindre än en timlön, så vadsjutton, en dag och jag har ett par:D ( ironisk men ;) ) Ni får en söööt bild på mig och min glass här meeed! :)


hahah, här hade jag lite problem, min cam är typ spegel eller vad det heter, och jag visste inte riktigt hur jag skulle vändra och vrida för att få tummen på rätt sida, slutade med att jag hade armarna i kors :D

Och det är därför jag typ skrattar här ;)

Imorgon är det jobb för mig igen :) Jobbar 11-16, så om jag är uppe i tid får ni ett inlägg innan jag sticker iväg, annars blir det på kvällen när jag kommer hem :) Löser sig imorgon! Ska nog ev. på bio med wilma i morgonkväll också, men har inte bokat ngr biljetter, och vet inte om det gick, tror man fick köpa direkt dåå! Det blir isf Eclipse :) haha, på tal om twilight och det, jag köpte inte fel bok, det var bara att det första kapitlet handlade om hans perspektiv och det :) så det var ju bra det dåå! (y)  Nu ska jag inte dryga mer, lägger nog upp ett till inlägg senare :)

Påtal om nada :D ! Nu när vi satt och spela kom det förbi någon på gatan, då började hunden skälla och sen skulle jag gå fram och hämta henne, och vi sitter ju på taket då, och han bara tittade och skrattade ! :D hahah, lite kul ... ;p ( elle rinte :D ) Men ja, såhär jag kan komma med olika löjliga och TOTALT ointressanta saker, men det är sån jag är liksom ;) Hate it och love it liksom :D


puss :*

MONOPOLYYY

Nu blir det monopol för mig, victor och malin! Ska jobba i morgon, så det blir snabbregeler! och känner att det kommer gå SKITbra, eller inte :) men man får ju ställa upp för sin bror och hans tjej liksom ;) haha!! Men gör nog ett sista inlägg senare och berättar hur det gick osv, ;)

Förlåt att det inte blev ngn bild på mig från idag, men jag hade på mig en svart kjol, en vit tröja med poffärmar, ( om man säger så xd ) och sen en liten kofta över:)


Hahah, jag som biter i mobilen tidigare idag, ;p och jag har uppsatt hår, drf det ser konstigt ut ;)

puss :*

TÄVLING!

Jag är med i en tävling, som ni gärna får rösta på mig i :) Men det är inget tvång eller så :p det är bara en kul grej liksom ;) HÄR ÄR MITT BIDRAG! :) rösta på den till vänster ;) hah :D

puss :*

CARAMEL CHEW CHEW

Nu är jag hemma igen, kan bara beskriva det med två ord, hemsk & fint. Jag tyckte det rent ut sagt  var hemsk och se alla gråta.. men det var fin musik och sånt.. Tänker på de nära och kära ♥

Nu har jag käkat min första Ben&Jerrys glass, Caramel chew chew var smaken jag smakade på! :) sjuuuukt god, får köpa det mer, men den är så sjukt dyr, men ibland får man väl unna sig något gott ;) Kan visa foto på den sen, för förpackningarna är ju också fina! :p haha

Men nu dör min dator, sitter ute på däcket där uppe! :)  Hör av mig senare,

puss :*

FIXARN

Nu fixar jag mig inför begravningen. Jag vaknade vid tio, tänkte att jag var uppe astidigt ;) haha, men jag tog det lugnt i morses, kollade igenom hur jag jobbar under sommaren. Och kom fram till att det kommer bli bra! Jag har dock ett problem inför hur jag ska klä mig på begravningen! har inte en aning om vad jag ska ha på mig, vad har man på sig? Ibland kan man önska att man var kille, då man bara kan slänga på sig kavajen och kavajbyxorna tillsammans med finskorna.. men tyvärr går inte det! :p Tror att jag ska lägga upp luggen som jag brukar, och sen köra på utsläppt hår. Men kan nog ladda upp en " slut " bild på hur jag ser ut ;)

puss :*

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus