GÖTEBORG

Anledningen till att jag inte uppdaterat var för att jag drog till Göteborg med vendela som ni kunde läsa i mitt " vecko schema " som jag gjorde någongång under förra veckan..

Köpte mest toppar igår, men det är nog det jag behöver mest nu, om man bortser från jeans som jag lär behöva i höst! hahah, har inget och skriva om direkt!

Sen var vi ju på liseberg i torsdags! Vi köpte Åkpass+, vilket betyder att Gasten ingick! och den tänkte vi att vi skulle ta när det var lite senare, men det blev ju aldrig mörkt, så vi tog det vid sex ungefär! hahhaha, vi var själva där! och jag sa att jag skulle gå först :s fråga mig inte vrf! Det hela börjar redan när vi ska börja gå in, vi står och väntar på att en guide ska komma, och hon skrämmer livet ur mig redan från början! haha, det var en dörr " Endast personal" fick gå in i , och vi stog ju utanför och väntade på att få gå in, hon slänger upp dörren och börjar prata, sen är hon så läskigt sminkad också! så jag skriker ju direkt! :p Men men, vi fick gå in, min väska fastnade i den där man går igenom nivet ? :p hahah! Faiiil!
Det var alltså bara jag och Vendela där från början! och vi står och tvekar i början, medans ett huvud från en liten lucka står och illblegar på oss! haha. Sen kommer det som tur var två pappor med deras söner! men jag är kvar längst fram, hahha! Vi börjar gå och ibörjan går det bra, men jag blir rädd för iprincip allt! och guiden skrek typ" GLÖM INTE AV ATT ANDAS " och det tänkte jag på ett tag, men sen glömde jag av det! Det komiska i det hela var att jag var räddast tror jag, och jag fick gå först! :D Papporna skrattade under färden när jag skrek! Jag hade ju med mig min Svea väska under färden, jag höll STENHÅRT i den, och höll högst upp på kanten som om jag gick runt med en mapp med viktiga papper eller något! hahah, jag visste att jag kunde bli rädd, men att jag var så livrädd trodde jag inte ! :p


En busunge! :)


puss ;*

Kommentarer


Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus